NA SUD ZBOG PROSTITUCIJE: Zorica Dukić poslala Krunićki POLICIJU na vrata
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Instagram

Nije došla na suđenje

NA SUD ZBOG PROSTITUCIJE: Zorica Dukić poslala Krunićki POLICIJU na vrata

Stars -

Iako je na ročištu koje je održano u četvrtak u Trećem osnovnom sudu, po tužbi bivše učesnice rijalitija "Parovi" Zorice Dukić, trebalo da bude saslušana tužena Jelena Krunić, ona se nije pojavila.

Bivša Gastozova devojka tužila je go-go igračicu jer ju je nazvala prostitutkom.

"Dotična se nije pojavila, i to je već treći put, tako da je sudskim nalogom izdata potraga za njom, pa će je sada policija juriti da joj uruči poziv. Eto toliko o tome ko se ne pojavljuje na sudu i ko ima pare za advokata, a ko nema. Kao što vidite, ja sam došla sa advokatom, kažem čisto, pošto čujem da priča kako nemam pare za advokata", rekla je Zorica Dukić ispred Trećeg osnovnog suda u Novom Beogradu, nakon što je ročište, koje je bilo zakazano za devet sati ujutru, završeno.

Izvesno je da Dukićevoj savršeno odgovara to što se njena ljuta suparnica iz pomenutog rijalitija nije odazvala pozivu ni na ovo ročište, mada, kako tvrdi, u tužbu nije ni ulazila zbog novca.

"Iskreno, cifru ne jurim. Jurim samo da skinem ljagu sa svojih leđa. A što se tiče presuda, one još nisu donete, pošto sam dotičnu tužila već jedno dva-tri puta. Tako da mogu samo ja njoj da oduzmem nešto, ona meni ne može ništa, jer ja nisam tužena, kao što je pričala, i nemam problema sa zakonom, hvala bogu. Pominjala je, ako se dobro sećam, da će mi uzeti i džip, a evo, kao što vidite, i on je tu. Mogu i da vas provozam ako hoćete", poručila nam je Zorica, a na pitanje da li se plaši da bi mogao izaći na videlo porno-snimak za koji je Krunićeva tvrdila da postoji, te pretila da će ga izneti pred sud kao dokaz da se Zorica bavi prostitucijom, ona kaže:"Pa eto, toliko znam o tom snimku da sam je tužila. To, naravno, ne postoji i dotična je tužena i za to, i za uvredu časti, i za udarac, i za još svašta nešto. Ja apsolutno verujem u svoj tim advokata i u to da ću je dobiti na sudu. Uostalom, sve i da nemam advokata, jasno je kao dan da mogu sve da dobijem, upravo zato što je iznela samo neistine".

Jelena Krunić, s druge strane, danima je preko društvenih mreža obaveštavala javnost o ovom ročištu, pa se stoga očekivalo da će se ipak pojaviti. Pošto ipak nije, dala je i krajnje neobično objašnjenje.

"Suđenje je počelo ranije, nije ni trebalo da se ja pojavim. Tu su bili samo moji branioci", rekla je kratko Čačanka.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ELITNA PROSTITUCIJA, EVO DOKAZA: Maca Diskrecija ugovara odnos sa političarem za pare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track