GOGA SEKULIĆ ISKRENO O PREVARI: Svaka žena mora da prati muškarca!
Foto: Luka Šarac

Progovorila

GOGA SEKULIĆ ISKRENO O PREVARI: Svaka žena mora da prati muškarca!

Stars -

Goga Sekulić otkrila je svojim fanovima detalje iz svog privatnog života.

Pevačica je u vezi sa sportistom Urošem Domanovićem ,pa je otkrila njihove zajedničke, intimne detalje.

Goga je istakla kako veruje u horoskop, pa i da su Uroš i ona po tome savršen par.

"Riba sam u horoskopu, a u podznaku sam Ovan, a Uroš je Blizanac i u podznaku je Bik. Drugarica je rekla da je to kombinacija koja meni apsolutno odgovara (smeh). Iako sam od Uroša starija 15 godina, kod nas se ta razlika zaista ne primećuje. Sve vam je jasno kad kažem da sam mislila da je on stariji, a on da sam ja mlađa. Iskreno, nisam ga ni pitala koliko ima godina. Kada se desila ljubav bilo je kasno da razmišljamo o tome", rekla je Goga.

(VIDEO) GOGI SEKULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE: Evo šta se dešava sa pevačicom...

Dok je izvodila svoj hit "Ljubavnica", Goga je na jednom nastupu rekla "Moj muškarac večeras nije sa mnom, možda je sa ljubavnicom", što je izazvalo brojne polemike, a ona je sada rešila misteriju.

"Malo sam to drugačije rekla, ali ne bih sad da ispravljam vaše kolege. Rekla sam "Idemo, moj veliki hit "Ljubavnica" za sve švalere". Što se tiče prevara i ostalog, obično onaj koji najviše govori mene muž ne vara, taj neka se zapita. Mislim da svaki muškarac i žena treba da prate partnera, da znaju kako ovaj drugi diše i ako osete da postoje neke promene da vide šta je u pitanju. Intuicija je najjače oružje i treba je uvek pratiti. Onog trenutka kada budem osetila da nemam tu pažnju i ljubav koja mi je sada pružena i koju ja pružam, onda ću pitati. Do tada, nema razloga da razmišljam u tom pravcu", izjavila je pevačica.

Goga je odala i da su se Uroš i ona upoznali preko njene koleginice Dare Bubamare, a da se susret odvio savim spontano.

"Krenulo je sve potpuno spontano. Videla sam ga u jednoj kafeteriji u centru Ciriha. Sedela sam tamo sa sestrom i Darom Bubamarom. U nekom momentu je došao naš prijatelj iz Beograda i Uroš je bio sa njim. Nas dvoje smo se onako pogledali i Dara je rekla "Ju, ovo je za Gogu", rekla je Sekulićeva.

Luka Šarac
Luka Šarac

(srbijadanas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kućne pomoćnice, prijateljice, prostitutke... Ovih 5 seks skandala poznatih NIKADA neće biti zaboravljeni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja