PESMA O MALOM ANĐELU, NASTRADALOJ MILICI RAKIĆ: Komnen ima samo 8 godina, a rasplakao je ceo Balkan!
Foto: Printskrin

Žiri nije mogao da zaustavi emocije

PESMA O MALOM ANĐELU, NASTRADALOJ MILICI RAKIĆ: Komnen ima samo 8 godina, a rasplakao je ceo Balkan!

Stars -

Komnen Vuković je briljirao. Dečak je zrelo izneo pesmu koju je posvetio Milici Rakić, devojčici koja je 1999. godine nastradala u bombardovanju.

Komnen je u "Pinkovim zvezdicama" otpevao pesmu o malom anđelu, a ceo studio je plakao. Kompletan žiri nije moga da se obuzda, jer je nastup bio veoma emotivan, a dečak je posalo znažnu poruku!

"Večeras je poruka bila iznad svega", primetila je voditeljka Marijana Mićić koja je takođe plakala.

"Nastup je dirljiv i ima interesantnu i jaku poruku. Nikada nisi bolje pevao nego večeras", rekla je Goca, a onda iskoristila priliku da se izvini deci. "Deco, da vam se izvinimo za sve naše gluposti, nervoze, nekad smo mi roditelji pogubljeni u svemu ovome, mene se naterao da se kao odrasla osoba izvinim, vama deco, za sve naše gluposti", rekla je Goca.

"Ko god je napisao ovu pesmu, ovo bi trebalo slušati makar jednom dnevno da se svi vratimo u suštinu onoga što polako zaboravljamo", naveo je Sergje i dodao

"Večras si bio najbolji do sada!"

"Ovo je pobednicčki nastup. Ovo je bilo nestvarno", rekla je Jelena Tomašević. Sale Tropiko je primetio da je Komnen tek sada pokazao šta sve može.

"Trebalo je neko vreme da prođe, jaka emocija da opali da bi mogao da se bolje vidiš. Svaka čast! Šta da ti kažem, što ti već nisam rekao. Fenomenalan si mladić", dodao je pevač.

"Ovo je bilo spektakularno, zašto nisi sačuvao za finale, što Goca reče", ubacio se Sergej.

Pogledajte nastup zbog kog su svi plakali:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track