PRVI IZLAZAK POSLE DRAME: Marko Bulat sa suprugom Majom u provodu
Foto: Dragan Kadić

Došlo vreme da daju sebi malo oduška

PRVI IZLAZAK POSLE DRAME: Marko Bulat sa suprugom Majom u provodu

Stars -

Marko Bulat i njegova supruga Maja, nakon nekoliko meseci brige zbog zdravlja svoje bebe, napokon mogu da odahnu, pa su rešili da to i proslave

Nakon životne drame koju su proživeli zbog prevremenog rođenja ćerke Dorotee, Marko Bulat i njegova supruga Marija rešili su da izađu u grad.Nakon što se njihova tromesečna devojčica oporavila, Bulatovi su rešili da se malo opuste. Kurir je sreo pevača sa suprugom kako uživa u jednom prestoničkom restoranu na večeri, a on je bio i više nego raspoložen.

- Bebica je super, hvala bogu. Oporavila se i sada je sve u redu. Nalazi se u toplom porodičnom okruženju, Marija i ja joj pružamo svu ljubav i nežnost i zaista uživamo - rekao nam je pevač.

Tri meseca trajala borba za njen život... Ponosni tata sa ćerkom
Tri meseca trajala borba za njen život... Ponosni tata sa ćerkom

Da se i Markova supruga konačno opustila, pokazuje i slika koju je postavila na Instagram kako pozira u Bulatovom zagrljaju.- Prvi izlazak. Roditelji - napisala je Marija ispod fotografije iz restorana.Pevač i njegova supruga od februara su preživljavali pakao zbog ćerke, koja se rodila tri meseca pre termina. Bulat je dugo držao u tajnosti vest da je postao otac jer je hteo da sačeka momenat da se njegova mezimica oporavi i to objavi.

Velika ljubavPROSLAVILI DVE GODINE BRAKAMarko i Marija Bulat pre dva dana proslavili su dve godine braka. Pevač je ženi javno čestitao godišnjicu.- Srećna nam, ženo, godišnjica braka. Želim nam još mnogo dece i nasmejanih uranaka. Zajedničkih kafa, toplih zagrljaja, razumevanja i zadirkivanja - napisao je Marko ispod fotografije na Instagramu na kojoj grli Mariju i ćerku.

J. C. Stuparušić - Lj. Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track