ŠOKANTNO! BIVŠI DEČKO UČESNIKA VELIKOG BRATA: Antal je ubio majku, i mene će!
Foto: Printscreen

TVRDI

ŠOKANTNO! BIVŠI DEČKO UČESNIKA VELIKOG BRATA: Antal je ubio majku, i mene će!

Stars -

Antal i ja smo živeli zajedno. Ja sam mu bio kao majka, nova majka, pošto je biološku ubio. A onda su usledili naši sukobi, kaže Pinter

Učesnik prvog serijala „Velikog brata“ Antal Skendžić (30), koji je 2007. godine nožem ubio majku Rozaliju Greguš (48), a nakon izlaska iz zatvora mučio babu, nastavlja da uteruje strah u kosti. Ovog puta Skendžić je smrću pretio bivšem dečku Danielu Dženiju Pinteru (40), njegovim roditeljima i sestri Andrei, zbog čega je Pinter u februaru pobegao u Nemačku, saznaje Kurir.

Daniel Pinter je transrodna osoba i bio je sa Skendžićem u vezi, a kako je ispričao za naš list, ozbiljni problemi su počeli posle raskida.

foto: Kurir

Uzeo mu pasoš

- Antal i ja smo živeli zajedno, sve smo radili zajedno. Ja sam mu bio kao majka, nova majka, pošto je biološku ubio. Usledili su naši privatni sukobi, a nakon što mi je uzeo srpski pasoš, prekinuo sam i privatne kontakte s njim. I meni je pretio da će me zaklati kao što je zaklao svoju Rozaliju. On mi je pretnje uputio preko Vajbera, a svojoj sestri Andrei prosledio sam sve njegove pretnje i ona ga je prijavila policiji u Starom Bečeju. Uplašen sam pobegao u Nemačku i trenutno živim u izbegličkom kampu, jednom u mestu tridesetak kilometara od Berlina. Granicu sam prešao s mađarskim pasošem - tvrdi Daniel za Kurir.

foto: Printscreen

Probaj da se vratiš!

On nam je prosledio i pretnje koje mu je Antal slao putem Vajbera. Bivši učesnik „Velikog brata“ mu je u tim porukama obećao „da će plakati nad grobovima svojih roditelja i svoje sestre“, i nazivao ga kurvom, trandžom i hermafroditom.

- Odvratno stvorenje sa izgužvanom kožom na licu. Molićeš me za milost. Ostaviću te večno u mraku. To će ti biti pakao. Uživaj dok dišeš, i to će uskoro prestati. Ja sam to. Ja sam bog. Sve to što vidiš. Alfa i omega, crkotino. Pičko papučarska prodana, izdao si srpski narod i pobegao u drugu državu sa sebi sličnim. Samo probaj da se vratiš - napisao je u poruci Skendžić.

Daniel Pinter tvrdi da mu Antal Skendžić i dalje piše i preti preko Vajbera i društvenih mreža. Bivši učesnik „Velikog brata“ se nije javljao na pozive novinara Kurira.

foto: Kurir

Ko je Daniel Pinter

MUŠKA PROSTITUTKA

Daniel Pinter je diplomirani pravnik, LGBT aktivista iz Bečeja, bivši spiker na TV Vojvodina. Godine 2015. prijavljuje se na izbor za trans mis i uzima ime Dženi.

Poznat je i kao prva transrodna osoba u obrazovnom sistemu Srbije, ali i po hapšenju za prostituciju. Od januara 2016. godine traje proces protiv Pintera pred Osnovnim sudom u Novom Sadu zbog optužbe da je oštetio i uništio ulazna vrata na RTV Vojvodine u demonstracijama.

ISTORIJA NASILJA

- Antal Skendžić je imao samo 20 godina kad je, nakon učešća u rijalitiju „Veliki brat“, ubio svoju majku Rozaliju.

- Na suđenju je ustanovljeno da je u momentu ubistva bio svestan šta je uradio i i osuđen je na 10 godina zatvora.

- Pušten je ranije iz pritvora, ali je nastavio s nasilničkim ponašanjem.

- Krivičnu prijavu protiv Skendžića podnela je njegova baka, kod koje je živeo i koju je svirepo mučio.

- Na suđenju su staričine reči potvrdili i svedoci, dok je on sve negirao.

Pre 10 godina... Antal Skendžić je 2007. bio deo velikog rijalitija

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track