KAJE SE I IZVINJAVA: Maloletnica priznala da je izmislila aferu sa Šakom!
Damir Dervišagić, Foto: Instagram

JAVNO POKAJANJE

KAJE SE I IZVINJAVA: Maloletnica priznala da je izmislila aferu sa Šakom!

Stars -

Sedamnaestogodišnja tinejdžerka M.V. priznala je da je izmislila aferu zbog koje je Šako Polumenta nedeljama bio na udaru mnogobrojnih kritika i osuda javnosti.

OGLASIO SE POSLE SKANDALOZNIH SNIMAKA: Evo gde je i šta radi Šako Polumenta!

Iako je Polumenta više puta isticao da mu je telefon ukraden na jednom od nastupa, čemu je svedočio njegov kolega Sinan Sakić, kao i da nikada nije slao slične snimke maloletnim devojkama, M. V. je i dalje tvrdila da je snimak u kojem pevač izgovara: “Nedostaješ, dođi da me ljubiš“ upućen baš njoj.

ŠAKO POLUMENTA POSLE POZIVA MALOLETNICI ZA SEKS: Da nisam lep i zgodan, ne bih se snimao!

Nakon što je sama uvidela da su stvari otišle predaleko, kao i da je svojim nepromišljenim gestom udarila na ugled porodice folk pevača, sedamnaestogodišnja M. V. rešila je da prizna svoju grešku i uputi javno izvinjenje.

(VIDEO) ŠAKO POLUMENTA POSTAO HIT NA INTERNETU: Svi ga ISMEVAJU zbog SKANDALA sa maloletnicom!

"Želela bih da se javno izvinim porodici Polumenta zbog ovog incidenta i skandala, pogotovo njemu. Nisam preko ovoga želela da postanem poznata", izjavila je M. V. u emisiji "EKSKLUZIVno“ i dodala da se poigrala na društvenim mrežama, ne sluteći kolika je moć medija i kakve posledice može izazvati jedna takva javna objava.

(FOTO) KAO STARLETA: Pogledajte kako pozira Šako Polumenta!

"To uopšte nije u redu i u tom trenutku ugrozila sam njegovu porodicu", istakla je ona, a onda se obratila i vršnjacima.

"Poslala sam pogrešnu poruku mlađima od osamnaest, tako da – nemojte da vam se desi ovo što i meni. Izvinjavam se javno porodici Polumenta i, naravno, pevaču Šaku", javno se pokajala maloletnica.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track