SEVERINA SE SELI U BEOGRAD: Sa Igorom gradi kuću od pola miliona evra!
Foto: Dragana Udovičić

SAZNAJEMO

SEVERINA SE SELI U BEOGRAD: Sa Igorom gradi kuću od pola miliona evra!

Stars -

Bračni par Kojić došao u Srbiju zbog kupovine placa na Dedinju, na kojem planiraju da se skuće

Severina i Igor Kojić odlučili su da se presele u Beograd, zbog čega su pre dva dana stigli u srpsku prestonicu kako bi pogledali lokaciju na kojoj će izgraditi kuću, saznaje Kurir.

Izvor blizak paru rekao nam je da njih dvoje planiraju da se skuće u Beogradu i da im se sada ukazala idealna prilika za to, a u pitanju je plac na Dedinju.

- Seve i Igor o preseljenju u Beograd pričaju skoro godinu dana, ali nisu ništa konkretno uradili do sada po tom pitanju. Nedavno je Igoru prijatelj javio da se na Dedinju prodaje plac na odličnoj lokaciji, za 250.000 evra. Kad su to čuli, odlučili su da odmah dođu u Beograd i da razgovaraju s vlasnikom parcele - kaže naš sagovornik.

Osim pozamašne sume koju moraju da izdvoje za plac, Seve i Igor moraće da iskeširaju još dosta novca za gradnju kuće.

- Gradnju kuće svakako neće početi ove godine, a koštaće ih sigurno još 250.000 evra. Oni se odlično osećaju kad borave u Kebinoj kući na Bežanijskoj kosi, ali pošto planiraju da u Beogradu provode više vremena, ipak žele da imaju svoju nekretninu, u kojoj će živeti sami - rekao je naš izvor.

Pokušali smo da dobijemo komentar o Kebe i Igora, ali se oni juče nisu javljali na telefon.

foto: Damir Dervišagić

Uspešna

ZARADILA PET MILIONA DOLARA!

Severina je „teška“ pet miliona dolara i spada u 100 najuticajnijih ličnosti u Hrvatskoj. To je nedavno objavio sajt Celebrity net worth, koji je specijalizovan za procenu bogatstva slavnih ličnosti. Kako se navodi u njihovoj analizi, Seve je veoma tražena, cena njenih nastupa ide i do 20.000 evra. Snimila je i dosta reklama i bila zaštitno lice modnih brendova, što je dobro naplatila.

Pevačica đuskala na Sakićevom koncertu

SEVE: SEČEM VENE NA SINANA!

Dolazak u Beograd Seve i Igor iskoristili su i za provod, pa su tako u subotu bili na koncertu Sinana Sakića na stadionu Tašmajdan. Mada niko nije očekivao da će se hrvatska zvezda pojaviti na nastupu legende „Južnog vetra“, ona nas je iznenadila i otkrila nam da rado slušam Sakićeve pesme.

- Ja volim onu „Ej otkad sam se rodio“ - kratko je rekla Seve, a potom se u društvu supruga, svekra Kebe i svekrve Olje smestila odmah pored bine, gde su đuskali uz Sinanovu muziku.

foto: Damir Dervišagić

Menadžer negira: Seve ostaje u Zagrebu!

Tomislav Petrović, menadžer Severine Kojić, kaže za Kurir da nije nije istina da se Severina planira preseliti u Beograd. - Isto tako, nije istina da Severina planira kupiti zemljište na Dedinju, kako bi sagradila kuću i provodila više vremena u Beogradu. Naime, Severina sa svojom porodicom živi u Zagrebu i ne namerava da se preseliti u bilo koji drugi grad, a pogotovo iz razloga što već iduće godine njen sin Aleksandar kreće u školu u Zagrebu - saopštio je Petrović.

Kurir.rs/Ivan Ercegovčević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SEVERINA OČARALA PLESOM: Izvela je čuveni Majkl Džeksonov pokret, a svi su zanemeli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track