TRI DANA LJUBAVI I LUDILA: Lepa Brena se vratila iz Pariza!
Foto: Vladimir Milovanović

PAPARACO

TRI DANA LJUBAVI I LUDILA: Lepa Brena se vratila iz Pariza!

Stars -

Pevačica je obišla sve znamenitosti prestonice Francuske i pratila Novakove mečeve. Vidno umorna, vukla je kofere na aerodromu

Lepa Brena provela je veoma uzbudljiva tri dana u Parizu! Balkanska folk zvezda se umorna vratila u Beograd, u šta se uverio paparaco Kurira, koji ju je sačekao na aerodromu.

foto: Vladimir Milovanović

Kako saznajemo, Brena je u četvrtak s mužem Bobom Živojinovićem otputovala u prestonicu Francuske, ali se tamo nije odmarala, već je maksimalno koristila svaki trenutak!

- Proleće u Parizu je uvek romantično. Polako se spušta noć i grad počinje da diše užurbano. Grad ljubavi. Ludilo i čar Pariza. Dinamično i živo, svetski. Neopisiva gužva u Parizu, ali gde god pogledaš - lepota - napisala je Brena na Instagramu.

foto: Vladimir Milovanović

Pevačica se potrudila da sa suprugom uživa na romantičnoj večeri s pogledom na Ajfelov toranj. Paru je baš prijalo vreme koje su zajedno proveli, pa nisu odoleli ni noćnom provodu, tokom kog su se opuštali uz šampanjac. A povod za njihov dolazak u Francusku je zapravo Rolan Garos, gde su bodrili srpskog šampiona Novaka Đokovića.

- Teško je pronaći nove reči kojima bi se opisao Pariz - zaključila je Brena.

Kurir/Nastassia Janković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PRESREĆNA: Lepa Brena bukvalno procvetala pored Bobe!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track