VLADO NAPUNIO 41. GODINU: Saša Janković na rođendanu Georgieva!
Foto: Damir Dervišagić

VLADO SLAVIO SA OMILJENIM POLITIČAREM

VLADO NAPUNIO 41. GODINU: Saša Janković na rođendanu Georgieva!

Stars -

Bivši predsednički kandidat u utorak uveče došao sa suprugom na splav, na kom je pevač upriličio žurku za najbolje prijatelje.

Vlado Georgiev proslavio je u utorak uveče 41. rođendan na jednom beogradskom splavu, a među zvanicama je bio i političar Saša Janković, kojeg je Barba vatreno podržavao u trci za predsednika Srbije!

foto: Damir Dervišagić

Nekadašnji zaštitnik građana je u klub na vodi došao u društvu supruge Slavice, koja je u beloj kesi nosila poklon za Georgieva. Vlado je sve goste čekao unutar kluba, bio je veoma dobro raspoložen, sa svima se srdačno izljubio i uz široki osmeh primao rođendanske čestitke. Slavlje kod svog najboljeg prijatelja nije propustio ni reper Igor Lazić Nigor. On je prvi stigao na Savu i sa sobom nosio putničku torbu, koja je, po svemu sudeći, bila toliko teška da nije uspeo sam iz kola da je donese na splav, već mu je u tome pomogao prijatelj.

foto: Damir Dervišagić

- Ovo je poklon za Vlada! Ja sam mu najveći doneo! - u šali je dobacio Nigor paparacu Kurira dok je ulazio na splav.

foto: Damir Dervišagić

Naša ekipa nije uspela da Georgievu čestita divan dan, ali je zato on sam zahvalio na čestitkama na svojoj omiljenoj društvenoj mreži.

- Probudio sam se i Sofija mi je čestitala rođendan. Meni je zaista divan dan! Ljubim vas i želim vam svu sreću ovog sveta - napisao je Barba na Tviteru.

Slavlje je, kako saznajemo, trajalo do zore.

Kurir / LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track