(VIDEO) DIRLJIVIJE NEGO IKAD: Ceca danas slavi rođendan, a ovako joj je ćerka čestitala!
Foto: Dragan Kadić

ISKRENO

(VIDEO) DIRLJIVIJE NEGO IKAD: Ceca danas slavi rođendan, a ovako joj je ćerka čestitala!

Stars -

Najveća zvezda naše estrade, Svetlana Ceca Ražnatović, danas slavi 44. rođendan! Tim povodom se na društvenim mrežama oglasila i njena ćerka Anastasija.

Naime, ona je svojoj mami objavila muzičku čestitku. Pesmu "Blistaj, blistaj zvezdo mala" upotpunila je vrlo dirljivim rečima.

"Blistaj, blistaj zvezdo NAJVEĆA! Srećan ti rođendan mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao ZVEZDA. Visoka i nedodirljiva ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je TVOJ dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka", napisala je Anastasija.

Njenim čestitkama, pridružili su se brojni pratioci i za to vrlo kratko vreme. Svi su sa posebnim emocijama čestitali rođendan popularnoj pevačici.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA I SAŠA SRUŠILI INSTAGRAM: Folk diva snimila Matića kako se šali na svoj račun! Koji car!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track