GOCI BOŽINOVSKOJ ZAPLENJEN STAN: Ćerka Jelena otkrila sve detalje velike prevare!
Foto: Dragan Kadić

PROGOVORILA

GOCI BOŽINOVSKOJ ZAPLENJEN STAN: Ćerka Jelena otkrila sve detalje velike prevare!

Stars -

Naša pevačica Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske u šoku je što su njenoj majci zaplenili stan! Jelena se trudi da što više vremena provodi sa majkom, ali i sama ne može da dođe sebi.

Goca je uložila u stan novac koji je dala investitoru, ali ju je on prevario.

Jelena na sve to kaže:

"Kada se sve to dešavalo nismo puno razgovarale o tome jer je ona odmah otišla na put, a i ja sam radila, pa smo se mimoišle."

Jelena je još na to dodala da je Goca, bez obzira na to što su joj izvršitelji uzeli stan u ulici Kraljice Natalije, morala da nastavi da radi i te stvari izbaci iz glave.

foto: Damir Dervišagić

Pošto je investitor pobegao u Rusiju, Goca nikada neće moći da povrati svoje pare uložene u taj stan.

"Poslednji put kada smo se čule bila je uzrujana i rekla je da će mi javiti sve što se bude dogodilo. Ali nije mi javila ništa. Evo već desetak dana se nismo čule. Verovatno je u haosu", dodala je još Jelena.

Vučkovićeva je utučena zbog ovoga što se desilo jer njena majka vredno radi godinama kako bi priuštila porodici, deci i sebi kvalitetan život.

"Ona je krvavo zaradila sve nekretnine i sve što ima, i verujem da joj nije svejedno. Međutim, ona je žena zmaj, verujem da će ona sve to izdržati, izdržala je i mnoge gore stvari. Pregurala je mnogo toga preko glave, pa će i ovo", dodaje Jelena vrlo samouvereno.

foto: Dragan Kadić

Gocina naslednica kaže još:

"Svesna sam da se na estradi treba laktati ali ja sam malo stidljiva. Ne umem da budem glumica na estradi, da jesam verovatno bih uspela mnogo više."

Mlada pevačica je svesna svog karaktera i zna da joj to otežava da bude u samom vrhu među zvezdama. Vučkovićeva kaže da ni mamini saveti nisu pomogli, ni saveti koleginica koje joj zameraju na blagom temperamentu.

Jelena kaže da će ostati kakva jeste, ići će težim putem, ali se neće praviti da je onakva kakva nije.

Ona bi volela da joj se mama uda ili bar nađe dečka, svim srcem želi da neko usreći njenu majku. Pošto ni jedna od dve lepe pevačice nije u braku, svi se pitaju koja više forsira ovu drugu na taj korak.

"Više ne ispitujemo jedna drugu kada će svadba. To je već pitanje trenutka, kada se dogodi, dogodiće se. Mama je više samotnjak i malo joj teže ide zaljubljivanje. Ja bih volela da se ona zaljubi jer nikada nije kasno", poručuje Jelena sa velikim osmehom na licu.

Mamina devojcica.

A post shared by Goca Bozinovska (@gocabozinovska) on

(Kurir.rs/srbijadanas/alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Posle Mirkovog hapšenja, Goca Božinovska iskreno i otvoreno o sinu za Espreo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track