PROROČANSTVO: Ceca se udaje za tri godine!
Foto: Nebojša Mandić, Vladimir Milovanović

FOLK ZVEZDA PROSLAVILA 44. ROĐENDAN

PROROČANSTVO: Ceca se udaje za tri godine!

Stars -

Slavljenica na žurku došla u belom, a astrolog tvrdi kako to sluti na brak i da će se ona zaljubiti u čoveka iz Amerike

Ceca Ražnatović juče je proslavila 44. rođendan! Folk zvezda nekoliko godina tim povodom nije pravila zabavu, ali sada je rešila da to promeni. U jednom beogradskom restoranu okupila je članove porodice i prijatelje, s kojima se veselila do jutra.

foto: Vladimir Šporčić

Na žurku je među prvima došla njena ćerka Anastasija, dok je sin Veljko malo kasnio. Tu su bili i roditelji Mira i Sloba, sestra Lidija i zet Predrag, prijatelji Dragan Marković Palma, Siniša Mali, Ivica Dačić, Marijana Mateus, Melina i Haris Džinović...

Mi smo povodom njenog rođendana zamolili astrologa Dušana Veličkovića da nam otkrije šta sve čeka balkansku zvezdu. S obzirom na to da je Ceca na žurku došla u belom, pitali smo astrologa da li to sluti na udaju.

- Cecu čeka sreća na ljubavnom polju i ona će se udati za tri godine! Uskoro će uploviti u romansu, najozbiljniju do sada. Vezu će započeti sa muškarcem iz Amerike. Njega će najverovatnije upoznati na turneji - kaže astrolog.

foto: Vladimir Šporčić

S druge strane, Ceca ne veruje da će posle Arkana imati novi brak.

- Ma kakvi, u mojom godinama to je besmisleno! Ko bi se udavao?! Bela boja nije samo za neveste, već i za mlade žene - pravda se pevačica i s osmehom dodaje:

- Ne smem da vam kažem šta sam sebi poželela! Sad razumem starije koji su mi govorili: „Eh, da su mi tvoje godine, a moja pamet“.

Dirljivo Anastasijina emotivna čestitka

foto: Luka Šarac

Blistaj, zvezdo najveća!

ANASTASIJA JE MAJCI UPUTILA DIRLJIVU PORUKU:

- Blistaj, blistaj, zvezdo najveća! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala veliki uzor i nikada me nisi izneverila. Celog života bila si najveći borac i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi. Zato, mama, ovo je tvoj dan i znam da ćemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje.

foto: Vladimir Šporčić

Iznenadili je tata i sin

OD SLOBE TORTU, A OD VELJKA TRUBAČE!

Veljko je doveo trubače na proslavu rođendana mame Cece! U restoran je uleteo pevajući majčin hit „Kad bi bio ranjen“, a za njim su ušli muzičari. Anastasiji su se na ulazu odvezale pertle na sandalama, pa joj je obezbeđenje pomoglo da ih zaveže. Tata Sloba iznenadio je ćerku neobičnom tortom s njenim likom, a jedan prijatelj poslao joj je ogroman buket.

FLORIJAN: KRALJICE, SREĆAN ROĐENDAN

Na Cecinu adresustigla je i Florijanova čestitka.

- Srećan rođendan srpskoj kraljici - poručio je maneken iz pevačicinog spota za pesmu „Anđeo drugog reda“ .

TRAMP SLAVIO ISTI DAN KAD I CECA

Donald Tramp rođen je istog dana kad i Ceca. Predsednik Amerike juče je napunio 71 godinu.

- Ne poznajem Trampa da bih mu nešto poželela - kaže Ceca.

PALMA: CECA NEĆE U POLITIKU

Ne interesuje je politika, nikad se time neće baviti. Šta će njoj politika kada je najpopularnija?! Ja je znam kada je imala 16 godina - kaže Palma za Kurir.

Kurir / Lj. Stanišić - N. Janković

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA ZADIVILA GOSTE: Njen izgled je sve ostavio bez teksta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track