ANA CAKIĆ SREĆNA: Zbog Veljka mi posao cveta!
Foto: Damir Dervišagić

ISPLATILO SE

ANA CAKIĆ SREĆNA: Zbog Veljka mi posao cveta!

Stars -

Dobila sam posao u Bejrutu i presrećna sam! Ostajem tamo dva meseca, a možda ću i produžiti

Manekenki Ani Cakić se veoma isplatila veza s Veljkom Ražnatovićem: u medijima je zastupljena do maksimuma, što joj je donelo nove angažmane, a i porodični biznis je procvetao!

- Dobila sam posao u Bejrutu i presrećna sam! Ostajem tamo dva meseca, a možda ću i produžiti. Iskreno, veza s Veljkom mi je pomogla u poslu, pa čak i mojoj majci, koja ima odgajivačnicu pasa. I to baš puno, a to znaju i Ceca i on, i srećni su zbog toga - rekla je za Kurir manekenka, koju smo, baš u vreme kad je Ceca Ražnatović slavila rođendan, sreli na jednom splavu.

- Pozvana sam, naravno, ali i ja večeras slavim svoj poslovni uspeh, pa nisam mogla da dođem. Zvala sam Cecu i čestitala joj rođendan - objasnila je.

Manekenka je u razgovoru za Kurir posebno naglasila da nije u vezi s Veljkom Ražnatovićem, ali da ga je nedavno „drugarski“ posetila u Banjaluci.

- Nismo zajedno, bez obzira na to što smo se grlili na Anastasijinom rođendanu. Bila sam čak kod njega u Banjaluci, a da li se nešto desilo, ostaće tajna. Što se tiče mog pojavljivanja u društvu Kostadina Terzića, on je moj dugogodišnji prijatelj, i to Veljko i Anastasija (Kostadinova bivša devojka) znaju i ne smeta im - kaže Ana.

Kurir / M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NISU SE ODVAJALI JEDNO OD DRUGOG: Veljko i Ana Cakić ponovo zajedno?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja