LUKAS POKAZAO MODRICE I ISPRIČAO SVOJU VERZIJU: Ne mogu da prebijem čoveka od 140 kila! Tužiću njega i list za koji radi!
Foto: Printscreen

SKANDAL!

LUKAS POKAZAO MODRICE I ISPRIČAO SVOJU VERZIJU: Ne mogu da prebijem čoveka od 140 kila! Tužiću njega i list za koji radi!

Stars -

Aca Lukas se našao u žiži javnosti zbog okršaja sa foto-reporterom. Naime, foto-reporter jednog dnevnog lista je optužio Lukasa da mu je naneo teške telesne povrede. Ukoliko se dokaže da je Aca kriv za prebijanje foto-reportera, pevač će biti lišen slobode.

Kako bi stavio tačku na priče, Lukas je pred nastup u Novom Sadu ispričao svoju stranu priču i pokazao masnice na oku.

"Ja sam prišao normalno čoveku, da ga pitam zašto stoji ceo dan tu i pitao ga zašto slikaš, čak nije rekao ništa", rekao je Lukas. On tvrdi da nije pretukao fotoreportera.

foto: Printscreen

"Ja ne mogu da prebijem čoveka od 130 kila, da ga prebijem ne mogu, ali sam se rvao sa njim da ne bih dobio još više batina. Motku jesam uzeo, na kraju sam dohvatio motku da se odbranim ali ga nisam udario čak ni motkom i za to imam svedoka. Ppromašio sam ga, jer mi je bio daleko. Udario sam komšiju slučajno jer je tu bio. Ima svedoka mnogo, to piše i u policijskom izveštaju. Ja sam protiv nasilja nad novnnarima, ali nemojte ni vi novinari da vršite nasilje nad nama", rekao je Lukas. On je tokom nastupa u šali rekao:

"Preživeo sam sačekušu, ko čeka taj i dočeka". Pevač je otkrio da planira da tuži foto-reporeta i list za koji on radi.

"Danas svako može da bude paparaco, ko god kupi fotoraparat i ne uspe u novinarstu", rekao je Lukas u Exkluzivu.

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track