NINOVA ĆERKA POSTALA VAMP RIBA: Sandra Rešić skinula 24 kilograma, a evo i zašto!
Foto: Grand

Transformacija

NINOVA ĆERKA POSTALA VAMP RIBA: Sandra Rešić skinula 24 kilograma, a evo i zašto!

Stars -

Finalistkinja „Zvezda Granda“ Sandra Rešić može da se pohvali da je za pet godina, koliko se takmiči u ovom šou, smršala čak 24 kilograma!

foto: Grand

Ćerka pokojnog Nina kaže da su reči njene majke bile šamar nakon kog je shvatila da mora da se promeni.

foto: Grand

- Vraćale smo se iz prodavnice i ja sam išla ispred mame. Ona mi je prišla i rekla: „Jao, Sandra, ti si tako mlada, imaš 25 godina, a izgledaš kao žena koja je rodila osmoro dece. Em što imaš višak kilograma, em što si zapuštena.“ To je bio prelomni trenutak i rekla sam sebi da ću da smršam - iskreno priča Rešićeva i dodaje:

foto: Grand

- Počela sam da se zdravo hranim, jela sam barenu hranu, izbegavala sve što goji. U teretanu sam išla pet puta nedeljno, ali tek posle tri meseca je počela da se primećuje razlika. Najteže mi je bilo bez „koka-kole“, obožavala sam je, pila sam po dva litra dnevno. Mama me je grdila, plašila se da ne dobijem cirozu jetre - kaže Sandra i ističe da se upravo njena mama najviše uplašila kad je krenula da mršavi.

foto: Grand

- Kad su naslage počele da se tope, mama se zabrinula da se nisam razbolela. Nije mogla da poveruje da se vraćam u normalu. Terala me je da idem kod lekara, ali objasnila sam joj da to tako treba. Sada se osećam sjajno, ali još uvek pazim šta jedem - završava Sandra.

Jelena Stuparušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track