RAZDVOJILI SE: Bekuta na veselju bez Mrkonjića
Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

A GDE JE MRKA?

RAZDVOJILI SE: Bekuta na veselju bez Mrkonjića

Stars -

Ana na svadbu kod kompozitora Saše Nikolića povela sina Igora umesto Mrkonjića, gosti se zapitali da li im je veza u krizi jer su se uvek pojavljivali zajedno

Anu Bekutu već pet godina, koliko je u vezi s Milutinom Mrkonjićem, nemoguće je videti bez njega. Međutim, došao je i taj dan kad se par razdvojio.

Pevačica je pre dva dana bila na svadbi kompozitora Saše Nikolića, autora hitova Marije Šerifović „Sama i nervozna“ i „Deo prošlosti“ i Aleksandre Mladenović „Ljubav ili ludilo“, bez političara. Društvo joj je pravio sin Igor Polić, što je iznenadilo sve goste. Kad se pojavila s njim ruku pod ruku, mnogi su se zapitali gde je Mrka, s obzirom na to da su navikli da ih uvek viđaju zajedno. Da folk zvezda nije bila dobrog raspoloženja, pomislili bi da joj je veza u krizi.

- Ana je bila vesela i pevala je tokom skoro cele proslave, iako je došla samo kao gost. Igrala je, pomalo cirkala i svima ponaosob ispunjavala muzičke želje. Prijatelji su je zabrinuto pitali za Mrku, ali ona im je objasnila da ima neodložne poslovne obaveze i da zato nije došao s njom - kaže naš izvor koji je prisustvovao svadbi.

Bekuta je oko ponoći napustila veselje. Njen sin se prema njoj poneo kao pravi kavaljer, otišao je po automobil i sačekao ju je ispred restorana da ne bi pešačila u štiklama do parkinga.

foto: Instagram

Specijalno

OD MARIJE ZA ANU „PUKNI, ZORO“

Pored Ane Bekute, i Marija Šerifović se latila mikrofona. Pevačica je imala posebnu želju, pa je mlađoj koleginici poručila da joj otpeva „Pukni, zoro“. Šerifovićeva je sa zadovoljstvom pevala, dok ju je mladoženja pratio na klavijaturi. Marija je u ruci držala evre, koje je prosledila muzičarima. Šerifovićeva i Saša Nikolić, pored toga što sarađuju, veoma su povezani. Njena majka Verica bila je udata za Sašinog oca i čuvenog kompozitora Miću Nikolića.

Kurir / Marija Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ana Bekuta na koncertu Ace Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track