BRENIN SIN U ŽIRIJU NA PRAKSI: Viktor umesto majke bira nove Zvezde Granda
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović

PRIDRUŽIO SE SAŠI POPOVIĆU

BRENIN SIN U ŽIRIJU NA PRAKSI: Viktor umesto majke bira nove Zvezde Granda

Stars -

Najmlađi Živojinović obilazi region i na audicijama traži potencijalne učesnike sledeće sezone popularnog muzičkog takmičenja

Viktor Živojinović biraće kandidate za sledeću, 12. sezonu „Zvezde Granda“. On će sesti u stolicu svoje majke Lepe Brene i pridružiti se Saši Popoviću na audicijama po celom regionu.

Brenin i Bobin mlađi sin već nekoliko meseci volontira u „Grand produkciji“, koja je u njihovom vlasništvu, a na čije čelo planira da dođe za nekoliko godina.

Obožava takmičenje

S obzirom na to da je najmlađi Živojinović već ušao u štos i uz direktora Sašu Popovića uči kako funkcioniše posao, rešio je da od naredne sezone ima većeg udela u porodičnom biznisu.

- Viktor uživa da radi u „Grandu“, voli taj posao. Ipak, njemu se najviše dopada projekat „Zvezde Granda“ i izrazio je želju da se time najviše bavi. On je odradio već nekoliko audicija za narednu sezonu ovog takmičenja. Zajedno sa Sašom je odabrao kandidate koji će se pojaviti u takmičenju. Brena ga je podržala, njoj se dopala ideja da umesto nje bude na audicijama - kaže naš sagovornik, blizak porodici Živojinović.

Dobar njuh

On dodaje da je jedan od bitnih faktora za ovaj posao, pored obrazovanja koje Brenin sin uveliko stiče na privatnom fakultetu za biznis i menadžment u Beogradu, upravo njegova mladost.

- Viktor stalno izlazi i druži se s mladima, pa najbolje zna šta kod njegovih vršnjaka prolazi. On može na najbolji način da prepozna ne samo glas takmičara već i ono na čemu potencira Jelena Karleuša - iks faktor. Poznato je da Viktor ima njuh za takve stvari, a Saletu je drago što je uspeo da svoje znanje prenese na još nekoga - završava naš izvor.

Pozvali smo Brenu i Viktora, ali njihovi brojevi su bili nedostupni.

foto: Instagram

Proždrnuo „nutelu“

PREKRŠIO DIJETU

Mladi naslednik porodice Živojinović smršao je u poslednja dva meseca čak 35 kilograma. Viktor je išao na rigorozne dijete, a pored toga je i redovno trenirao. Ipak, Brenin sin i dalje pati za slatkišima, što je pokazao na Instagramu, kad je postavio sliku sa teglom „nutele“, koju je ubrzo smazao!

Kurir / Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja