(KURIR TV) INDIRA ZADALA DOMAĆI ZADATAK: Goreo splav! Hitovima zaludela Beograđane!
Foto: Printskrin

ODUVALA

(KURIR TV) INDIRA ZADALA DOMAĆI ZADATAK: Goreo splav! Hitovima zaludela Beograđane!

Stars -

Indira Radić u petak je nakon dužeg vremena nastupila u Beogradu, zbog čega je bila presrećna.

Folkerka je bila ubeđena, što je i sama rekla, da je u dijaspori veća zvezda nego u Srbiji.

"Uglavnom radim dijasporu. Veća sam zvezda tamo nego u Srbiji. Izdigla sam se iznad toga inače bih pukla. Ovde me bojkotuju. Najvažnije mi je da uz moje pesme žive sve generacije. Džaba ti karijera ako nemaš pesmu da ostane posle tebe. Ja sam ponosna na sebe", izjavila je svojevremeno Indira u intervjuu za Kurir Stars.

Međutim, prevarila se, a činjenica je da je noćas jedan prestonički splav goreo od pozitivne armosfere i ludog provoda. Čim je izašla na binu i zapevala stari hit "Moj živote", publika se digla na noge i sve vreme u glas pevala sa pevačicom.

"Večeras sam posebno srećna i veliko mi je zadovoljstvo što pevam u Beogradu. Najviše volim kad sam u našem gradu", obratila se Radićeva prisutnima, a zatim je nastavila da ređa pesme "Zmaj", "Nisam sumnjala", "Lopov", "Srpkinja je mene majka rodila", "Niko nije savršen", "April", "Šta će žena sama u kafani" i druge. Po svemu sudeći, mnogima je zadala domaći zadatak.

Folk zvezda je u jednom trenutku od fanova dobila crvene ruže, što ju je mnogo iznenadilo, pa je malo falilo da zaplače od sreće.

M.D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track