ĐANI JAVNO PRETI: Obesio bih suprugu nasred trga ako bi ovo uradila!
Foto: Dragan Kadić

CRNO JOJ SE PIŠE

ĐANI JAVNO PRETI: Obesio bih suprugu nasred trga ako bi ovo uradila!

Stars -

Pevač Radiša Trajković Đani važi za jednog od najvećih zavodnika na estradi, na čijim nastupima su uglavnom žene.

On kaže da među fanovima ima džukela, ali i normalnih ljudi, a tvrdi da nepristojne ponude ne dobija. Ipak, ukoliko bi mu se desilo da ga supruga prevari, on bi brak okončao istog trenutka.

"Dao bih Slađi konopac, pa pravac na trg da se obesi. Vešanje joj ne gine, mada ja mislim da to mojoj ženi ne može da se desi nikada", kaže samouvereno Đani, a onda zastaje na trenutak, klima glavom i dodaje.

"Mada, kada bolje razmislim, više ne verujem ni samom sebi, pa ne mogu da tvrdim ni za nju", ističe pevač, koji kaže da ga ne zanimaju estradne priče ko je od kolega sa kim u vezi i koga žena vara.

"Niti pratim šta se piše, niti me zanima", tvrdi Đani.

foto: Printscreen

Đani je odnedavno aktivan i na društvenim mrežama, pa je otvorio svoj Instagram profil.

"Pa jesam, moram malo i ja da se foliram. Zanimljivo mi je za sada, videćemo koliko će da me drži", kaže pevač, a na pitanje da li mu devojke šalju golišave fotografije i šta mu najčešće fanovi pišu, odgovara:

"Ne šalju mi gole fotografije, uglavnom mi lepo pišu, ali ima naravno džukela i budala, pa ih ja odmah bacim u korpu. Izbrišem ih sa liste prijatelja da me ne smaraju", uz osmeh priznaje Trajković, koji ima zakazane tezge za čitavo leto, ali će ugrabiti i dane za odmor.

"Bio sam sada na kraćem odmoru sa porodicom, pa sam sada spreman da punim gasom pravim žurke. Svakako ću malo i povući ručnu, pa ću sa suprugom i sinovima otputovati u Tursku. To su moji najmiliji, što bi se reklo, sa njima mi je uvek lepo, to je ono što mi daje snagu i tako punim baterije", ističe pevač.

foto: Printskrin

O njegovim neverstvima se pisalo nebrojeno puta

O neverstvima Radiše Trajkovića Đanija pisalo se nebrojeno puta, a prošle godine je čak uslikan i kako sa nepoznatom devojkom u avionu razmenjuje nežnosti.

"Ma da vam kažem, ne smeta meni to nešto mnogo, bolje da ga spajaju sa ženama nego sa muškarcima", rekla je Slađa, koja se čak fizički obračunula sa jednom devojkom koja se udvarala njenom mužu.

"Nemam ja uopšte problem sa tim da nekoga zavalim u glavu. Pa što ne bih reagovala kada neko to traži? Nije mi prvi put, niti je onda prva koja je to pokušala. Šta da vam kažem, ja sam to već i zaboravila. Umem ja tako da dohvatim one koji misle da mogu da rade šta hoće. Fino se ona provela sa mnom, bilo joj je baš ludo i zanimljivo. Nabacivala se i radila šta je radila, a kad je krenula da mu sedne u krilo, gađala sam je pikavcem pravo u metu, u glavu! Da sam htela da ciljam, ne bih tako dobro naciljala", rekla je tada Đanijeva supruga.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Alo,D.P.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ĐANIJEV SNIMAK POKIDAO: Kada vidite kako on imitira ŠAKA, uhvatićete se za stomak! VRHUNSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track