JELISAVETA JE UDAJOM ZA TEA POSTALA MILIONERKA: Glumica stala rame uz rame sa ovim bogatim Srpkinjama
Kurir, Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

DOBRO SU SE UDALE

JELISAVETA JE UDAJOM ZA TEA POSTALA MILIONERKA: Glumica stala rame uz rame sa ovim bogatim Srpkinjama

Stars -

Jelisaveta Teodosić udajom za košarkaša CSK i kapitena srpske reprezentacije Miloša Teodosića pridružila se ženama koje su udajom postale milionerke.

foto: Printscreen/Instagram

Miloš je dosad zarađivao 2,5 miliona evra po sezoni igrajući u dresu CSKA, a ima ponudu da u istom timu naredne tri godine igra za četiri miliona evra.

Sandra Meljničenko

Na spisku najbogatih Srpkinja je i Sandra Meljničenko, supruga ruskog milijardera Andreja Meljničenka. U skladnom je braku sa ruskim biznismenom čije se bogastvo procenjuje na više od 13 milijardi dolara. Par ima dvoje dece.

foto: Printscreen Facebook

Ana Ivanović

Teniska zvezda je tokom uspešne karijere došla do višemilionskoih zarada. Pre udaje za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgnera potpisala je predbračni ugovor, pa tako milioni koji su njih dvoje zaradili pre venčanja nisu postali zajednička imovina.

foto: Profimedia

Ivana Berendika

Tu je i ivana Berendika, supruga Tomasa Jermoluka, milijardera i jednog od glavnih čoveka "Gugla". U braku s njim je dobila blizance.

Jelena bin Drai

Jelena je upoznala supruga arapskog šeika Saida 2003. godine kada je bila na vrhuncu slave, a venčali su se posle četiri godine veze, prema arapskim običajima. Imaju troje dece ćerku Asju i sinove Hilala i Hamdana.

foto: Dragana Udovičić

Prelepa Anika Božić, srpska manekenka, udala se za palestinskog biznismena Jusef al Saraž. Njih dvoje su se zavetovali na večnu ljubav u luksuznom ambijentu rizorta Lagonissi nadomak grčke prestonice.

(Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić/Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track