TEODOSIĆ SE POHVALIO: Brak je lepši nego što sam očekivao!
Foto: Nebojša Mandić

Progovorio o svadbi s Jelisavetom

TEODOSIĆ SE POHVALIO: Brak je lepši nego što sam očekivao!

Stars -

Glumica dovezla muža na Srebrno jezero, gde košarkaša drži kamp za najmlađe. Dok je on bio na terenu, ona uživala u šetnji

Novopečeni bračni par Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin prve dane nakon venčanja provode na Srebrnom jezeru. Razlog je profesionalne prirode, jer naš košarkaški reprezentativac tamo drži kamp za najmlađe.

Zanimljivo je da je Jelisaveta vozila auto, a Teo sedeo pored nje. Iako su mnogi očekivali da se mladenci neće odvajati, košarkaš je pokazao da je profesionalac, pa je svu pažnju posvetio mališanima. Najpre im je pokazao neke fazone na terenu, malo ih forsirao, iako mu, kao ni njima, vrućina nije prijala.

foto: Nebojša Mandić

Ipak, uz pomoć kolega iz nacionalnog tima Bogdana Bogdanovića i Nemanje Nedovića, našao je snage i volje da se posveti deci i na nekoliko sati „zaboravi“ na suprugu. Teo je zadržao stav da o privatnom životu neće govoriti za medije, ali ipak smo mu izvukli nekoliko rečenica.

- Pre dva dana sam potpisao najvažniji ugovor. Bilo je lepo, lepše nego što sam očekivao. I to je to, sad idemo da se odmaramo - rekao je Miloš.

foto: Nebojša Mandić

Nakon terena prešao je na fotke i deljenje autograma. Jelisaveta je za to vreme uživala s društvom i pažnju posvećivala svom kučetu. Sve dok je mališani nisu „provalili“! Onda se i ona, uz osmeh, potpisivala na dresove. Teo, Bogdan i Nemanja su zatim seli u kola i otišli za Beograd kako bi i u Bogdanovićevom kampu obradovali dečicu, a Jelisaveta je pobegla s vrućine i povukla se u sobu.

Gojko Filipović / Kurir

Foto: Nebojša Mandić

foto: Nebojša Mandić

On bez burme, ona ne skida dijamant!

Teo se na Srebrnom jezeru pojavio bez burme, koja bi mu verovatno smetala na terenu. S druge strane, Jelisaveta je pokazala burmu i verenički prsten s ogromnim dijamantom. U pitanju je komad nakita vredan do 45.000 evra.

Devera uplašio Jelisavetin pas

Dok je mladoženja prenosio svoje znanje na terenu dečacima, mladoj je društvo pravio Milošev brat Jovan Teodosić.

U jednom trenutku Jelisavetin pas se prišunjao njenom deveru između nogu i uplašio ga, a on je skočio ne znajući šta se dešava. Ubrzo ga je glumica smirila i objasnila da je to samo njen ljubimac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja