(VIDEO) PROCURIO SNIMAK UŽASA: Kristijan Golubović upucao čoveka u kafani! Svi su se sledili!
Foto: Damir Dervišagić

NIKO NIJE ZNAO DA JE REČ O SKIRVENOJ KAMERI

(VIDEO) PROCURIO SNIMAK UŽASA: Kristijan Golubović upucao čoveka u kafani! Svi su se sledili!

Stars -

Aleksandar Kristijan Golubović poznat je široj javnosti kao žestok i opsan momak koji je sa svojom ekipom harao 90 - ih godina. Nešto kasnije, Kristijan je javno i otvoreno govorio o svojim nedelima, a jedan je do retkih koji su uspeli da prežive sada već film o kriminalu u Srbiji "Vidimo se u čitulji". Dosta kasnije, Kristijan je postao medijska ličnost, počeo je da se bavi slikarstvom, redovno gostovao u raznim emisijama, a onda je postao i rijaliti zvezda.

foto: Dragan Kadić

Kristijan je učestvovao u rijalitiju "Farma" gde se jako dobro snašao i kotirao kod publike. Ocenili su ga kao vrednog i radnog uprkos ispadima nasilja koje je imao. On nije izdržao te je napustio rijaliti, a svima je dobro poznata drama oko deljenja nagrade sa Starletom Stanijom Dobrojević, koja je i sama indirektno priznala da bez Golubovića ne bi mogla da osvoji prvo

mesto.

FOTKA IZ ZATVORA: Ovako Kristijan Golubović trenira iza rešetaka!

Ipak, svima je ostala u sećanju legendarna skrivena kamera "Nemoguća misija" kada je Golubović "namestio" pevača Ivana Gavrilovića, tako što je upao u kafanu gde je on sedeo i počeo da puca u čoveka na njegove oči. Situacija se toliko zakomplikovala da nije bilo mogućnosti da otkriju da je sve nameštaljka!

Pogledajte kako je to izgledalo:

(Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track