SVE ŽELI SAMA DA FINANSIRA: Nataša Bekvalac uzela kredit od 20.000 evra za album?!
Foto: Dragan Kadić

SVE ZA PUBLIKU

SVE ŽELI SAMA DA FINANSIRA: Nataša Bekvalac uzela kredit od 20.000 evra za album?!

Stars -

Pevačica Nataša Bekvalac tražila je od banke pozajmicu od 20.000 evra kako bi pokrila sve troškove.

Novosadska barbika je prošle godine izdala album, a sve pesme jako su se dobro zavrtele i odlično su prihvaćene kod publike. To joj je bio dodatni motiv da počne da razmišlja o novim pesmama, a odmah je počela sa pregovorima.

"Nataša godinama poverenje poklanja Braji i kumu Alenu Stajiću, inače frontmenu njenog benda, te se i ovaj put odlučila za isto. Međutim, novina je da će na novom albumu raditi i strani autori", rekao je izvor.

Pevačica je zbog albuma ponovo digla kredit, i to u iznosu od 20.000 evra.

"S tim iznosom pokriće deo troškova koje priprema, realizacija i finalna produkcija zahtevaju", kaže izvor blizak pevačici.

Ipak, Bekvalčeva zna šta znači život u kreditima te je i ovaj put bila veoma oprezna i podigla je tačno onoliko koliko će u roku moći da vrati.

"Njoj je jasno da će za ceo poduhvat morati da izdvoji popriličnu sumu, ali poznato je da Nataša ne žali para kada je karijera u pitanju. Pre nego što izbaci album, ona će uskoro publiku obradovati novim singlom “Crta” - završava priču naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Luka se uselio kod Nataše

Da joj pored poslovnog polja i u ljubavi sve cveta jasno je na svakom njenom javnom pojavljivanju na kojem ne krije širok osmeh. Razlog tome je što je pevačica nedavno otpočela zajednički život sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Luka se uselio u Natašin stan na Dedinju, u kojem pevačica živi sa ćerkom Hanom. Hana se odlično slaže sa Lukinom ćerkom iz prvog braka Irom i njih dve su postale prave prijateljice. Par je nedavno bio na Ibici, a planiraju i letovanje.

foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SEVA NA SVE STRANE: Nataša Bekvalac u nikad kraćoj haljini pevala do jutra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track