(KURIR TV) GOREO ZAJEČAR: Riblja čorba i Bajaga otvorili 51. Gitarijadu! 15.000 fanova pevalo uglas
Foto: Kurir

LJUBITELJI ROK MUZIKE

(KURIR TV) GOREO ZAJEČAR: Riblja čorba i Bajaga otvorili 51. Gitarijadu! 15.000 fanova pevalo uglas

Stars -

Sinoć je goreo Zaječar, i to ne samo zbog ekstremno visoke temperature u, već usled izvanredne atmosfere koju su pred 15.000 ljubitelja rok muzike priredili Riblja Čorba i Bajaga.

Koncertima naša dva velika benda otvoreno je 51. izdanje Gitarijade pod pokroviteljstvom Zaječarskog piva, a publika je uživala u nekoliko sati vrhunskog i kvalitetnog ritma.

Bora Đorđević u pratnji sjajnih muzičara Miše Aleksića, Vicka, Džindžera nije odoleo da ne priča o politici Ređali su se legendarni hitovi „Gde si u ovom glupom hotelu“, „Amsterdam“, „Avionu, slomiću ti krila“, „Nemoj da ideš mojom ulicom“, „Jedino moje“, „Anđele“, ali je bilo i pesama sa novijih albuma, na koje su Zaječarci odlično reagovali.

"Stvorili smo buku koja se čuje u celoj Srbiji, ali i Evropi. Raduje me što se ovoliko ljudi okupilo na koncertu, čime smo pokazali da rok muzika ima publiku u našoj zemlji, i da je Gitarijada nešto što moramo da čuvamo kao brend", rekao je Bora Đorđević. Bora je ostao u Zaječaru, gde će sa bendom učestvovao u humanitarnoj akciji Zaječarskog piva, „Ošišaj kosu, budi rOKer“, za pomoć ženama obolelim od raka dojke.

Posle Čorbe, na scenu je stupio Bajaga, koji je nastavio sa vrhunskom muzikom i probio svoj termin za gostova sat vremena

(Kurir.rs/Lj.R. Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track