BUHINA RIBA ŠETA KAĆINE STVARI: Daj joj moje haljine, nek se malo dotera
Foto: Instagram

HIT

BUHINA RIBA ŠETA KAĆINE STVARI: Daj joj moje haljine, nek se malo dotera

Stars -

Hit

Nemanjina nova devojka Teodora Radojičić obukla Grujićkinu crnu toaletu koju je ova zaboravila kod njega, pa ju je fotografisao i objavio na Instagramu

Katarina Grujić je pola svog garderobera zaboravila kod bivšeg dečka Nemanje Buhe, s kojim je raskinula u aprilu. Sada njene stvari nosi njegova nova devojka Teodora Radojičić, bivša učesnica „Parova“ .

foto: Instagram

Bratanac vođe „surčinskog klana“ Ljubiše Buhe Čumeta nedavno je na Instagramu objavio fotografiju svoje partnerke s leđa u folkerkinoj crnoj dugoj haljini, koju je ona pre toga nosila na jednoj proslavi. I to je namerno uradio kako bi zvezdi „Granda“ terao inat i razbesneo je jer još uvek ne može da se pomiri s činjenicom da nisu u vezi.

Međutim, očigledno Kaću to nimalo nije potreslo čim se nije oglasila tim povodom, štaviše, zabavno joj je. Baš kao što je njena koleginica Nena Đurović otpevala u svojoj pesmi „Daj joj moje haljine, nek se malo dotera, tako su joj šanse veće, da ti mene zameni, da ti bude devojka, znaj da ona nikad neće“.

Ako Grujićeva dosad od Buhe nije tražila natrag svoje stvari, koje je tokom dve godine zabavljanja s njim ostavljala kod njega u Surčinu, onda joj je svejedno da li ih je bacio, spalio ili nekome poklonio. Nemanja bar ne mora devojkama da kupuje novu garderobu kad opušteno može da im poklanja Kaćinu.

Pozvali smo Kaću, ali ona nije želela da komentariše priče o svom bivšem dečku Buhi.

Kurir / M. D.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NISU MOGLI DA SE SUZDRŽE: Katarina i Buha razmenjivali nežnosti na jahti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track