(FOTO) INDI SE RAZGOLITILA: Rođendan dočekuje u gaćicama!
Foto: Promo

ČKA KOSMIČKA

(FOTO) INDI SE RAZGOLITILA: Rođendan dočekuje u gaćicama!

Stars -

Indira Indi Aradinović, za razliku od svih žena koje danima pripremaju odevnu kombinaciju za bitne datume, svoj 31. rođendan dočekaće u donjem vešu.

Pevačica je po kratkom postupku skratila svoje muke kako ne bi trošila novac na skupocene krpice, pa ce večeras u gaćicama primati rođendanske čestitke.

foto: Promo

"Odavno praktikujem da ponoć dočekujem u svom krevetu u opuštenoj varijanti i dobijam lepe poruke i zelje od dragih ljudi, kojima se odmah zahvaljujem. Pošto mi rođendan pada na leto, naravno da sam slobodnije obučena. Najlagodnije se osećam u gaćicama i nekoj opuštenoj majici ili brushalteru. Što da ne (smeh). Kad se kazaljke poklope, zatvorim oči i zamislim želju. Imam i sad jednu veliku, ali ništa ne bih otkrivala", rekla je pevačica za Kurir, koja je dva dana pred svoj divan dan uradila novi editorijal seksi fotografija.

foto: Promo

Indi očigledno praktikuje savete Marte Savić, koje je opevala u svojoj novoj pesmi, gde između ostalog kaže: "Šta me briga sta će reci svet, hoću da je meni život lep". Alal vera!

Kurir.rs/M.Dejanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPALILE KLUB: Soraja i Indi u vreloj akciji, muškarci su se preznojili dok su ih gledali!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track