SALE LJUBI MISICU: Ovo je nova devojka Saše Kovačevića!
Foto: Nebojša Mandić

SAZNAJEMO

SALE LJUBI MISICU: Ovo je nova devojka Saše Kovačevića!

Stars -

Pop pevač uplovio u vezu s bivšom mis univerzuma Zoranom Tasovac, koja je 2008. godine predstavljala Srbiju na prestižnom bjuti takmičenju u Vijetnamu

Pop pevača Sašu Kovačevića ponovo je pogodila Amorova strelica. Ovoga puta je miljenik žena, kako Kurir ekskluzivno saznaje, sreću pronašao uz Zoranu Tasovac, nekadašnju mis Vojvodine i mis univerzuma!

Zorana i Saša su svež ljubavni par, jer su u vezi tek dva meseca.

- Mali krug ljudi zna da su njih dvoje zajedno, a i oni zasad paze da se ne eksponiraju. Ipak su tek na početku, pa bi im interesovanje medija i publike remetilo svakodnevicu. Vrlo lepo funkcionišu, Zorana je srećna pored Saše, iako njeni roditelji baš i nisu oduševljeni što je u vezi s muzičarem - kaže sagovornik Starsa.

Zorana Tasovac je iz Kikinde, bila je udata i ima dete. Kao i svi, imala je profile na društvenim mrežama, ali ih je ugasila kako je niko ne bi doveo u vezu s popularnim pevačem.

- Ona je pre 10 godina osetila šta znači biti javna ličnost, nije joj se baš dopalo toliko eksponiranje, pa ni danas ne voli da sve pokazuje. Zato je odlučila da isključi sve socijalne mreže otkad je sa Saletom - završava naš izvor.

Naša saznanja indirektno je potvrdio Kovačevićev PR Gale. Kada smo mu rekli da imamo informaciju da je zgodni pevač u vezi s nekadašnjom misicom iz Kikinde, Gale je rekao:

- Okej, ali stvarno ne mogu da komentarišem Sašin privatni život. Pozovite njega.

Naravno, više puta smo zvali pop zvezdu, ali on nije odgovarao na naše pozive. Pretpostavljamo da uživa sa Zoranom.

Ljiljana Stanišić

Zna šta valja

ŠETA SAMO LEPOTICE

Saša Kovačević uvek je sa najatraktivnijim devojkama.

Kada je počeo karijeru, već je bio u vezi sa Ivonom Laković, s kojom je počeo da se zabavlja još u srednjoj školi. Glumila je u njegovom spotu „Ruka za spas“, ali veza nije izdržala Sašinu vrtoglavu popularnost. Nakon nekoliko meseci pauze počeo je da se viđa s Jovanom Koković, koju je predstavio 2010, na promociji svog drugog albuma „Ludak“. I Jovana je našla mesto u Sašinoj karijeri, glumila je u spotu „Kome da verujem“. Raskinuli su posle nepune dve godine. Istog leta pevač snima spot za pesmu „Lapsus“ i na kastingu upoznaje buduću devojku Jovanu Jocić, s kojom je bio do januara ove godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track