DA LI SE SEĆATE MARIJANE LEONTIJEVIĆ? Evo kako danas izgleda misica koja je u rijalitiju pokazala međunožje!
Foto: Prointscreen

BILA SA TROJICOM POZNATIH momaka

DA LI SE SEĆATE MARIJANE LEONTIJEVIĆ? Evo kako danas izgleda misica koja je u rijalitiju pokazala međunožje!

Stars -

Pre tri godine na imanje u Lisoviću ušla je, tada nepoznata javnosti, Marijana Leontijević.

Marijana je ušla kao bivša devojka jednog od učesnika, Borisa Stamenkovića čiji je boravak na Farmi obeležila njegova veza sa pevačicom Katarinom Grujić. Iako je Marijana nekoliko puta ulazila u sukobe sa pevačicom, nakon što se rijaliti završio, imala je lepo mišljenje o nekadašnjoj cimerki.

"Od starta sam se normalno postavila prema njoj, i ona prema meni, ne mogu da kažem… Ista smo generacija i imamo slična interesovanja, šminkale smo se, pričale… Ne krivim ja nju ni zbog čega, ona misli da sam ja htela njih da rastavim tamo, ali meni to uopšte nije bio cilj", izjavila je Marijana pre tri godine.

Kako je njen bivši dečko pronašao novu ljubav u rijalitiju, Marijana se zbližila sa Markom Vukotićem, manekenom i profesionalnim trenerom iz Crne Gore. Marijana je takođe bila i u vezi sa bivšim suprugom Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem.

Dok je boravila na imanju, manekenka je govorila o tome da želi da postane balerina, a svoje umeće je jednom prilikom i pokazala, međutim ples je pao u drugi plan kada je igrajući raširila noge i pokazala gaćice. Takođe, učestvovala je na Izboru za mis Srbije 2012. godine.

Iako je završila baletsku školu njeno zanimanje danas nema veze sa plesom. Marijana trenutno radi kao menadžer ljudskih resursa u jednoj kompaniji a njen izgled se nije mnogo promenio. Povukla se iz javnog života ali je na društvenim mrežama veoma aktivna.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL U FINALU PAROVA: Miljanina mama napala obezbeđenje! Kulićeva vikala: Moram samo da umrem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track