AMIDŽIĆ TVITOM O POŽARIMA RAZBESNEO HRVATE: Voditelja napali na internetu, a pozadina statusa krije tužnu priču!
Foto: Printskrin

NEPRAVEDNO OSUĐEN

AMIDŽIĆ TVITOM O POŽARIMA RAZBESNEO HRVATE: Voditelja napali na internetu, a pozadina statusa krije tužnu priču!

Stars -

Voditelj Ognjen Amidžić jednim tvitom o trenutnoj situaciji koja je zadesila Hrvatsku napravio je haos na ovoj društvenoj mreži.

Naime, Ognjen je bez ustezanja i sasvim ironično prokomentarisao požare koji bukte u Dalmaciji.

"Stvarno nije normalno radovati se tuđoj tragediji. Znate li vi koliko su Hrvati bili tužni kad su nas bombardovali???", napisao je Ognjen i izazvao lavinu komentara od kojih je većina bila uvredljiva. Voditelj je ubrzo napisao i sledeći tvit:

"Usput glupaci, moj status nije politicki već realni presek stanja. Svedok sam i jednog i drugog sto sam napisao tako da vas ne kapiram". Međutim, u jednom momentu, jedan pratilac taknuo je u bolnu ranu.

"Ružno ovo nosonja, pokojni čika Zoran ovo nikad ne bi napisao", napisao je on. Ognjen je potom napisao:

"Sram te bilo pčelaru".

Podsetimo, Zoran Amidžić, Ognjenov otac, bio je urednik šabačkog dopisništva RTS-a. Poginuo je na radnom mestu 9. oktobra 1991, sa trojicom kolega.

Mediji su pisali da se niko od državnih organa nije se potrudio da ispita okolnosti pod kojima su novinari nastradali, pa je njihovo ubistvo ostalo nerazjašnjeno.

Zoran je navodno ubijen u automobilu na koji je ispaljeno 200 metaka, a sa njim su poginule i njegove kolege.

Ognjen je o očevoj pogibiji retko govorio javno, a jednom prilikom rekao je da mu je to najjeziviji događaj u životu i da ubice njegovog oca nikada nisu pronađene.

"I dalje se zvanično ne zna ko su počinioci tog ubistva. Trudio sam se da kroz život ne preuveličavam sopstvenu tugu. To je za mene bio jedan jeziv period, a i mnogi su tada gubili najmilije. Naučio sam da živim s tim" - rekao je ranije Ognjen Amidžić.

Pozvali smo voditelja koji je kratko prokomentarisao:

"Nemam više komentara, sve što sam imao, to sam i napisao gde treba da napišem. Onaj ko razume, shvatiće. Hvala vam", rekao je Ognjen.

(Kurir.rs/Blic, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OGNJEN AMIDŽIĆ NE MOŽE NA MIRU DA POPIJE KAFU: Evo ko stalno uznemirava voditelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track