LUKA OTKAČIO NATAŠU: Nisam papučar, neću na Dedinje!
Foto: Dragana Udovičić

BIZNISMEN NEĆE DA ŽIVI S PEVAČICOM

LUKA OTKAČIO NATAŠU: Nisam papučar, neću na Dedinje!

Stars -

Bekvalčeva insistira da se Lazukić doseli u njen stan na Dedinju, ali on to smatra kao uvredu za muškarca

Luka Lazukić, novi dečko Nataše Bekvalac, ne želi da se preseli u njen dom na Dedinju iako, kako Kurir saznaje, pevačica već neko vreme pokušava da ga nagovori na to!

- Nataša i Luka odlično funkcionišu, lepo im je kad su zajedno i ona bi volela da se on doseli u njen stan, u kojem od 2014. živi sa ćerkom Hanom. Ali problem je u tome što se njemu ta ideja uopšte ne dopada. On Natu mnogo voli i ispunjava joj sve želje, bez nje ne može da zamisli nijedan dan, ali nema nameru da se preseli kod nje. Luka je ozbiljan čovek, uspešan biznismen, a ne bebisiter ili papučar - kaže Lukin prijatelj koji je insistirao na anonimnosti.

On dodaje da Luka sebi nikad ne bi dozvolio da živi kod devojke.

- To bi značilo da je on žensko i da se udao. On ni sa jednom devojkom sa kojom se zabavljao nije to uradio, pa neće ni sad s Natašom. Kad je o tome reč, on je pravi Balkanac. Kad bude došlo do toga, mislim da će se Nata preseliti kod njega jer je ona ipak razumna žena - završava Lukin drugar.

foto: Facebook

Inače, pevačica je nedavno odlučila da promeni sav nameštaj u svom domu na Dedinju, o čemu je Kurir pisao, kako je više ništa ne bi podsećalo na bivšeg muža Ljubu Jovanovića. Luka ju je podržao u tome. Štaviše, obećao joj je da će sve zajedno opremiti. Zajedno će birati nameštaj i praviti raspored. Koliko će to uticati da on promeni odluku i doseli se kod nje, ostaje nam da vidimo.

Iznenađenje

KUPUJE STAN U KOMŠILUKU

Luka Lazukić ne želi da živi u stanu svoje devojke, ali zato uveliko razgleda nekretnine u pevačicinom komšiluku na Dedinju.

- Luka je situiran. On voli da ulaže u biznis i u nekretnine, a pošto mu veza sa Natom odlično ide, rešio je da svoju dragu iznenadi i da kupi stan u njenom komšiluku kako bi joj bio blizu. Nataša to još ne zna, a i on planira da joj to saopšti tek kada sve bude bilo gotovo - tvrdi Lukin prijatelj.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Facebook, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZAGLAVILI SE NA AERODROMU: Nataša i Luka stigli s Ibice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track