O, NE, OPET VELJKO: Slučajni susret Ksenije i Cecinog sina
Foto: Damir Dervišagić

HIT

O, NE, OPET VELJKO: Slučajni susret Ksenije i Cecinog sina

Stars -

Ksenija Bujišić došla na jedan poznati splav, na kom se Ražnatović uveliko provodio s društvom

Bivše devojke Veljka Ražnatovića definitivno su i posle raskida slabe na njega, pa na sve načine pokušavaju da se sklone kako ih on ne bi primetio. U takvoj situaciji upravo se našla voditeljka Ksenija Bujišić, koja se „zaledila“ kad je čula da je Cecin sin u istom klubu u koji je i ona izašla!

foto: Damir Dervišagić

Sve se desilo u četvrtak uveče na jednom popularnom beogradskom splavu. Ražnatović je došao oko ponoći, bez nove devojke Nađe Zrelec, a kad je video da su novinarske ekipe ispred ulaza, brzo je ušao, bez zadržavanja! Samo pola sata nakon njega u klub na reci stigla je i njegova prošlogodišnja devojka Ksenija Bujišić. Ona je bila srećna što vidi nas, svoje kolege, ali mi smo joj (nenamerno) pokvarili dobro raspoloženje.

- Sad je i Veljko došao. Jesi li znala da je tu? - pitali smo je, a Ksenija se presekla.

To pitanje nije očekivala, a po njenom izrazu lica zaključili smo da svakako nije očekivala da će Cecin sin izabrati isto mesto za izlazak! Tako „zaleđena“ ušla je na splav i smestila se u svoj separe. Kako smo saznali, bivši par nije ni sedeo jedno blizu drugog, pa se nadamo da se Kseniji do kraja večeri vratio osmeh na lice.

Kurir / M. Dejanović, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECIN VELJKO PAO U TRANS: Zbog njega jednu ženu duša boli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track