DECI DAJU IMENA PO UČESNICIMA PAROVA: Dalila i Zerina dobile naslednice
Foto: Instagram

NEMA DALJE

DECI DAJU IMENA PO UČESNICIMA PAROVA: Dalila i Zerina dobile naslednice

Stars -

Najpre se pobednica poslednje sezone „Parova“ pohvalila da je jedna njena obožavateljka rodila devojčicu kojoj je dala ime Dalila

Dalila Moreno i Zerina Hećo prve su rijaliti zvezde po kojima su dve nedavno rođene bebe dobile imena.

Najpre se pobednica poslednje sezone „Parova“ pohvalila da je jedna njena obožavateljka rodila devojčicu kojoj je dala ime Dalila i da će je ona vrlo brzo posetiti u Podgorici. To je i učinila pre dva dana.

- Rodila se mala lepotica. Ime je dobila po meni i to mi je ogromna čast. Iako smo žurili na avion i mislili da nećemo imati vremena da upoznamo malu Dalilu, taksi je ubrzao i stigli smo u njenu kuću. Darovali smo je kao što je po običaju, upoznali njene roditelje, slikali se, poljubili je i nastavili put prema aerodromu. Divno malo stvorenje koje je dobilo ime po meni je neprocenjiv osećaj - napisala je Dalila ispod fotografije sa svojom imenjakinjom.

foto: Instagram

Samo dan kasnije, Zerina je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama da je i ona počastvovana time što je njena obožavateljka iz Makedonije naslednici dala ime po njoj.

- Maloj Zerinici želim prelep život, pun uspona i malo padova, čisto da nauči. Da bude uvek nasmejana i najlepša - napisala je Sarajka na Instagramu.

Kurir / I. E.

Foto: Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) KRALJICA 5. SEZONE PAROVA: Dalila legla na pod da proslavi pobedu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track