OVO JE ISTINA O ZARADAMA PEVAČA GRANDA: Kakvi su im ugovori i koliko je od svakog bogatiji Saša Popović!
Foto: Dragan Kadić

Puni kao brodovi

OVO JE ISTINA O ZARADAMA PEVAČA GRANDA: Kakvi su im ugovori i koliko je od svakog bogatiji Saša Popović!

Stars -

Popović je najzad otkrio kako stoje stvari s ugovorima pevača o kojima se toliko pisalo

Saša Popović, za one koji ne znaju, ima ćerku koja ne želi da se medijski eksponira, ali da želi verovatno bi imala najbolji marketing u pevačkom svetu.

Ipak, ona ne želi da postane pevačica, a Saša je otkrio i zašto:

- Moja ćerka je povukla na mene, nije na majku. Da je povukla na majku, bila bi pevačica, ali pošto nije, mislim da će ona da viče ono “ide dalje, ide dalje”! (smeh) - rekao je Popović i otkrio da zvezde “Granda” sada imaju znatno povoljnije ugovore nego prethodnih godina.

foto: Printscreen

- Ugovori se i dalje potpisuju na devet godina, samo je razlika u tome što se sada samo u prvoj godini imamo onaj odnos 50:50, a već naredne je 70 odsto u korist pevača - rekao je on.

Popović je takođe rekao da nije ljut ni na jednog pevača koji je otišao iz “Granda”, uključujući i Milana Stankovića, kao i Daru Bubamaru, Tanju Savić i Jadranku Barjaktarović, i da su vrata svima otvorena.

On je otkrio i da su najtraženije „Zvezde Granda“ Milica Pavlović i Aleksandra Prijović, a posebno je pohvalio Miličino ulaganje u karijeru:

- Bila je pretposlednja u takmičenju, ali se mnogo žrtvovala! Dosta je ulagala u sebe, u pesme, u spotove… Dok su drugi kupovali stanove i automobile, ona je trošila na pesme i to se isplatilo - rekao je on u intervjuu za Skandal.

(Kurir.rs/Espreso/Foto: Dragan Kadić, Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track