RADI JE VAŽNIJA KARIJERA: Neću bebu s Harisom!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NIJE SPREMNA

RADI JE VAŽNIJA KARIJERA: Neću bebu s Harisom!

Stars -

Berković izrazio želju da s koleginicom ima dete, ali Manojlovićeva još ne želi porodicu jer nije ostvarila sve poslovne planove.

Rada Manojlović još uvek nije spremna za majčinstvo, pa je odbila najveću želju njenog dečka Harisa Berkovića - da mu rodi dete, saznaje Kurir Stars.

Folkerki je pobednik „Zvezda Granda“ nekoliko puta predložio da naprave bebu kako bi još više učvrstili svoj ljubavni odnos, ali ona mu je priznala da joj je karijera zasad na prvom mestu i da je još rano za tako važan korak.

- Haris je siguran da je Rada žena kojom želi da se oženi i proširi porodicu, pa joj je više puta nagovestio da hoće dete s njom. Njoj je sve to simpatično, pogotovo jer je u početku mislila da se samo šali s njom. Ali kada je videla da Berković zaista to želi, bila je prinuđena da mi kaže istinu. Nije joj palo na pamet da ga laže, već je otvoreno rekla da nije spremna da bude majka i da ima još poslovnih planova koje mora da ostvari - otkriva naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Sagovornik Kurir Starsa tvrdi da pobedniku „Zvezda Granda“ nije bilo pravo kad je Rada odlučno odbila njegov predlog. Čak je postao nesiguran u njihovu ljubav.

- Harisu je svašta palo na pamet zbog Radinog odbijanja. Bilo mu je sumnjivo. Rastužio se jer nije očekivao negativne odgovore svaki put kad je pita. Teško mu je bilo pri svakoj pomisli da Rada to neće s njim, jer je za njega to značilo da ga ona ne voli dovoljno. Međutim, na zajedničkom odmoru u Egiptu shvatio je da je Manojlovićeva u pravu i da je i on prenaglio sa svojom odlukom. Rekao mi je: „Ako nam je suđeno da ostanemo zajedno i da imamo porodicu, to će se i desiti. neka sve ide svojim tokom“ - kaže izvor Kurir Starsa blizak bosanskom pevaču.

Pozvali smo Radu i Harisa za komentar, ali oni su bili nedostupni.

foto: Printscreen

Bolja ti je crnka od plavuše

Haris Berković izbacio je novi singl i spot „Prokleta“, koji je snimio s manekenkom Sunčicom Travicom.

Zavodnicu iz Rume mu je za novi video predložila njegova devojka Rada Manojlović. Njegovi fanovi su jedva čekali premijeru, a dopao im se i izbor glavne glumice.

- Više ti ide crnka nego plavuša uz tebe, iskreno, druže - bio je jedan od komentara na Instagramu.

Kurir.rs/Marija Dejanović

foto: Stars

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track