PEVAČICA SVE OPROSTILA BIVŠEM DEČKU: Vesna Zmijanac se druži sa Željkovom ženom!
Foto: Dragan Kadić

NERAZDVOJNE

PEVAČICA SVE OPROSTILA BIVŠEM DEČKU: Vesna Zmijanac se druži sa Željkovom ženom!

Stars -

Kada je Zmijančeva čula da se u njenu zgradu uselila buduća Rstićeva supruga, odmah ju je zvala da se upoznaju. Otad su nerazdvojne.

Biznismen Željko Rstić, bivši dečko Vesne Zmijanac, uspeo je ono što malo kom muškarcu pođe za rukom: sve njegove žene, bivše i sadašnje, druže se i posećuju!

Vesna Zmijanac i Željko Rstić imaju stan u istoj zgradi, pevačica je na spratu iznad biznismena. Nisu razgovarali dugo, ali Vesna se prilično promenila otkako je dobila unuku. U međuvremenu se u Željkov stan uselila njegova devojka Marijana.

- Rstićeva devojka se pre mesec dana uselila kod njega i preuzela ulogu domaćice. Kada je Zmijančeva čula da je Željko doveo novu ženu, zvala ga je da je upozna. Marijana joj se dopala na prvu loptu i od tada su postale skoro nerazdvojne. Svakodnevno posećuju jedna drugu po nekoliko puta dnevno, čuvaju Vesninu unuku Reu i odlaze zajedno u šoping - otkriva naš izvor.

Na kraju se ovom dvojcu pridružila i biznismenova prva zakonita supruga Marina, s kojom ima dvoje dece. Tako je nedavno u dnevnoj sobi zatekao sadašnju devojku Marijanu kako ispija kafu sa njegovom bivšom Vesnom i nekadašnjom suprugom Marinom, saznaje Kurir Stars!

- Željkova bivša supruga je u fenomenalnim odnosima s njim i redovno se viđaju zbog njihovih klinaca. Jednom prilikom je došla kod njega, ali on nije bio kod kuće. Marijana ju je ugostila, a u međuvremenu je stigla i Vesna. Sve tri su sedele, pričale i smejale se, a kada je Željko ušao u stan i video taj prizor, umalo mu nije pozlilo. Pridružio im se u razgovorima, a kasnije ih je sve odveo na večeru - kaže naš izvor.

Željko Rstić se posle Vesne Zmijanac zabavljao sa Zlatom Petrović, pa je ostalo još samo da se i ona pridruži ovoj ekipi i imaćemo Sulejmana Veličanstvenog na srpski način!

Marija Dejanović/Foto: Dragan Kadić

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASTA ŠUTIRA GOSTA NA NASTUPU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track