MARINA TUCAKOVIĆ PRIZNALA: Pare za pisanje pesama su najbednije, a pevači mi stalno duguju!
Foto: Dragana Udovičić

OVO SE KRIJE IZA HITOVA

MARINA TUCAKOVIĆ PRIZNALA: Pare za pisanje pesama su najbednije, a pevači mi stalno duguju!

Stars -

Marina Tucaković je jedan od najpoznatijih srpskih tekstopisaca koju bije glas da je skupa i da njene tekstove mogu sebi da priušte samo velike zvezde.

"Oni za moj tekst zarade novac na pola njihovog nastupa. Pare za autora su najbednije pare jer pevač plati pesmu s aranžmanom i tekstom 10.000 evra, a ako je to hit, on zaradi milion, a mi od toga više nemamo ništa. Autorska prava funkcionišu bedno, naspram Hrvatske, Slovenije pa i Bosne", tvrdi Marina.

Osim što je priznala da joj duguju novac, kaže da mora mnogo da se radi da bi živeli lep život.

"Uvek ima neko ko duguje, ali neću da kažem ko. Ne radim ja toliko, nego se za moje pesme čuje. Ja ne volim da radim, nikad nisam volela. U svakom slučaju, ne živimo dovoljno dobro. Nemamo kuće, nemamo džipove, ne letujemo. Imam krov nad glavom, ali nemam kuću. To mogu da imaju samo pevači i eventualno autori koji rade i aranžmane i kompozicije i produkciju, koji mogu da imaju veću lovu od Jutjuba, ali dobro. Biće sve to jednog dana u redu, ja se ne žalim", ističe Marina, za koju se često pisalo da se ne odvaja od čašice alkohola.

foto: Damir Dervišagić

"Alkohol volim da popijem, jer ne pijem sokove. Pijem isključivo džin-tonik. Ko god dođe kod mene, popijemo piće, dva. Naravno, niko nije pijan, niko nije nerazuman", iskrena je Marina.

Kurir.rs/Blic, Foto: Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja