SAM SAM SE BORIO SA 5 POBESNELIH TIGROVA: Era se oglasio posle batina! Požalio se kako ga niko nije branio dok su ga tukli!
Foto: Marina Lopičić

OTKRIVA DETALJE TUČE ZBOG KOJE JE ZAVRŠIO U URGENTNOM

SAM SAM SE BORIO SA 5 POBESNELIH TIGROVA: Era se oglasio posle batina! Požalio se kako ga niko nije branio dok su ga tukli!

Stars -

Eru Ojdanića brutalno je pretuklo pet muškaraca na vašaru na kosmajskim Tresijama, saznaje Kurir.

Na pevača narodne muzike nasrnula su petorica nepoznatih mladića, koji su ga izveli iz šatora i svom snagom ga udarali pesnicama i šutirali nogama, nakon čega su mu otkinuli zlatni lanac i opelješili ga za 1.900 evra.

Policija je odmah reagovala i uhapsila napadače. Era je završio u Urgentnom centru sat vremena posle ponoci. Povređena su mu rebra, leđa, ruke i lice, a na kućno lečenje pušten je tek u šest sati ujutru.

Ova naša saznanja potvrdio je i Ojdanić, koji je jedva govorio od bolova.

- Je.i ga! Dobro sam. Pretučen sam i opljačkan, šta da kažem. Njih petorica su odlepili od alkohola, izgubili svaku kontrolu i ja sam ispao njihova žrtva. Prvo su dva sata uživali i poručivali pesme, a onda je nastao haos. Napali su me iz čista mira, odvukli iza šatora i počeli da me tuku nogama i pesnicama. Nisu gledali gde udaraju. Unakazili su me! Pokušavao sam da se branim, ali džaba kad su jači - prepričava Era incident, koji je na sekund zastao i zakukao od bolova.

foto: Marina Lopičić

- Joj, sve me boli! Još uvek se psihički nisam povratio. Kada je policija reagovala, krenuli su i njih da biju, je.o te život! Odmah su ih odveli u policijsku stanicu. Zabolelo me je što se od toliko ljudi niko nije našao da ustane i pomogne ili da ih smiri. Sam sam se borio sa pet pobesnelih tigrova. Zorica se povukla i više je nisam video. Zbog incidenta su zatvorili šator i prekinuli veselje - rekao je Ojdanić za Kurir.

Na pitanje da li je tačno da je pokušao nekom liku da na kvarno uzme 200 evra, Era se naljutio.

- Ma to je priča za malu decu. To nije tačno. Da li stvarno verujete u to? - završava pevač.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) RASTA ŠUTIRA GOSTA NA NASTUPU

Kurir.rs/Marija Dejanovic/foto Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track