VELIKE PROMENE U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović sklanja žiri!
Foto: Dragan Kadić

Šou ide dalje

VELIKE PROMENE U ZVEZDAMA GRANDA: Saša Popović sklanja žiri!

Stars -

U najgledanijem muzičkom takmičenju od jeseni se očekuju velike vizuelne promene, a neke od njih su hidraulične bine, na kojima će sedeti sudije, koje su direktoru i dalje glavne zvezde

Saša Popović pripremio je velike izmene u sedmoj sezoni „Zvezda Granda“, a tiču se žirija. Kako Kurir saznaje, Karleuša, Bekuta, Viki, Bosanac, Lukas i Marija biće sklonjeni s bine.

Direktor „Granda“ odlučio je da najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji učini još interesantnijim, pa je krenuo od onih koji su žarili i palili prethodne dve sezone, od žirijske šestorke. Oni će svoje mesto imati ispod bine.

- Produkcija „Granda“ kupila je šest novih hidrauličnih mini-bina, na kojima će biti smeštene stolice i sto za žiri. Jelena i kompanija su dosad sedeli na bini, od takmičara ih je delio zid, a u ovoj sezoni biće ispod stejdža. Dole će i slušati kandidate i ukoliko im se dopadne kako zvuče, pritiskaće taster i dizati se na scenu. To što Bekutu i ostale takmičari neće videti, ne znači da neće ni gledaoci, jer će žiri i ispod bine snimati kamere, pa će milionska TV publika moći da vidi i čuje sve reakcije omiljenog žirija - kaže izvor Kurira iz „Granda“ i dodaje da se upravo ovih dana u „Grandovom“ studiju na Košutnjaku izvode veliki radovi kako bi stejdž bio adaptiran za nove mini-bine.

Članovi žirija i dalje će biti međusobno odvojeni zidovimi. Ono što će posebno obradovati gledaoce jeste povratak Sanje Kužet.

- Sanja i ja smo se čuli pre nekoliko dana i rekla mi je da se od septembra vraća na posao. Svi u „Grandu“ smo presrećni zbog toga - tvrdi naš izvor.

Saša najavio promene

BIĆE MNOGO IZNENAĐENJA

U finalnoj večeri poslednje sezone „Zvezda Granda“ Saša Popović je za Kurir decidirano izjavio da promena u žiriju neće biti, ali iznenađenja svakako hoće.

- Mislim da je svima jasno da je ova ekipa najbolja i da ne treba ništa menjati. Ostaje sve isto što se članova žirija tiče. Mi još nismo razgovarali sa svakim pojedinačno, ali mislim da nema razloga da bude promena. Što se scenografije tiče, tu možete očekivati svašta novo. Ali o tome nećemo još da pričamo - rekao je direktor „Granda“ u junu.

I.Ercegovčević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja