IDE U PRIRODU: Nataša se seli na selo zbog trudnoće!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

NATAŠA S LUKOM ODLAZI IZ GRADA

IDE U PRIRODU: Nataša se seli na selo zbog trudnoće!

Stars -

Bekvalčeva i Lazukić planiraju da započnu zajednički život na njenom salašu u Čeneju, zbog čega je ubrzala radove na kući koju gradi na imanju

Nataša Bekvalac donela je odluku da se s dečkom Lukom Lazukićem skloni iz gradske gužve i preseli na salaš u Čeneju, nadomak Novog Sada. Na ovaj korak se odlučila jer joj je tokom trudničkih dana neophodan mir, koji je tamo pronašla.

Radovi na pevačicinoj kući, koju je počela da gradi prošle godine, dok je bila u braku s Ljubom Jovanovićem, privode se kraju, pa se ona i beogradski biznismen nadaju da će do kraja leta sve biti gotovo.

foto: Dragana Udovičić

Idealni uslovi

- Nataša je rešila da ode iz Beograda zbog trudnoće. Njeno prostrano imanje je pravo mesto za idealan porodični život, pa je Luki predložila da se presele na salaš. On nijedne sekunde nije razmišljao, kao iz puške joj je rekao da se slaže s njenom idejom. Bekvalčeva je ubrzala radove na salašu, kako bi se što pre preselila. Nataša želi da se mirno posveti trudničkim danima, u kojima uživa već dva meseca - otkriva naš izvor i dodaje da popularna Novosađanka neće prodati stan na Dedinju nakon selidbe u Čenej.

Oduševljen

- Nataša će nekretninu ostaviti u svom vlasništvu jer će se vratiti u Beograd posle porođaja. Planira da živi na selu samo tokom trudničkih dana. Inače, Luki se mnogo sviđa salaš, gde je nedavno napravio i rođendansku žurku, a i Hana obožava da tamo provodi vreme - završava naš izvor.

Pozvali smo pevačicu za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive, kao ni njena PR služba.

foto: Privatna Arhiva

Ne žali pare

DALA 20.000 EVRA ZA BAZEN

Nataša Bekvalac uložila je 170.000 evra u izgradnju kuće od 400 kvadratnih metara u Čeneju. Ona godinama poseduje salaš, gde je do prošle godine bila samo stara kućica, koja je srušena. Kuća nije bila funkcionalna za život, pa je Bekvalčeva rešila da na istom mestu započne izgradnju novog doma. Pored kuće, pevačica je 20.000 evra uložila u izgradnju bazena u dvorištu, koji su majstori počeli da prave u martu ove godine. Nalazi se u drugom delu dvorišta i dubine je metar i po.

Dopalo mu se

LUKA REDOVNO OBILAZI ČENEJ

Nataša Bekvalac je 1. maj provela u Čeneju, gde je prvi put ugostila Luku Lazukića.

- Luka je na salaš došao na motoru, a pevačica ga je dočekala na kapiji. Lazukić se sa svim gostima ljubazno pozdravio i upoznao, i odmah preuzeo brigu o roštilju. Atmosfera je bila odlična, on je čak s Hanom igrao badminton, a u pauzama je bio posvećen Nataši - svojevremeno je ispričao izvor Kurira.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Privatna arhiva, Dragan Kadić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIŠTA NE MOŽE DA JE ZAUSTAVI: Nataša Bekvalac trudna nastupila na splavu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track