ZABAVLJAO DEVOJKE NA ŽENINE OČI: Raša šara, Goca zvoca!
Foto: Dragan Kadić

BUBNJAR ŠARA

ZABAVLJAO DEVOJKE NA ŽENINE OČI: Raša šara, Goca zvoca!

Stars -

Novaković celo veče bio posvećen devojkama, s kojima je đuskao i pio, dok ga je Tržanka besno gledala s bine i pokušavala da mu kontrira

foto: Dragan Kadić

Goca Tržan i Radomir Raša Novaković su najsimpatičniji estradni par, mada se ponekad ponašaju kao da nisu u stabilnom braku. Rašu redovno viđamo u društvu drugih žena, a Goca se malo ljuti pa i ona prigrli druge muškarce!

foto: Dragan Kadić

Slična situacija dogodila se preksinoć na Tržankinom nastupu u Beogradu. Supružnici su zajedno došli na splav, a ušli razdvojeno. Ona je zastala ispred da se pozdravi s prijateljima, dok je on brže-bolje odjurio unutra. Gordana je pratnju do separea potražila u svom mladom asistentu, kojeg često javno hvali kako je sladak i zgodan! Njen nastup je ubrzo počeo, ali i Raša je imao svoj šou!

foto: Dragan Kadić

On je ispred ženinog nosa, na samo metar od bine, merkao druge ribe od glave do pete i flertovao. Goca ga je sve vreme posmatrala krajičkom oka iz kojeg je u jednom trenutku i suza kanula! E sad, da li zbog Raše ili prašine, nije nam odgovorila. Ali Novaković je video tu scenu i počeo da se smeje jer je uspeo da malo iznervira ženu. Ipak, Gocina je na kraju bila poslednja. Te noći je jedna devojka s drugaricama slavila devojačko veče, svadba joj je ovog vikenda, pa je prišla pevačici i pohvalila se uz molbu da joj nešto otpeva.

- Devojko, primi moje saučešće! Ja sam se dvaput udavala i znam kako je. Samo što je drugi put bilo mnogo lakše - rekla je Tržanka i zapevala pesmu „Stoperka“, koja govori o ženi koja ostavlja ljubavne probleme za sobom i odlazi u nepoznato.

Koliko god ju je iritiralo Rašino ponašanje, Goca je pokidala na nastupu! Osim što je popunila klub do poslednjeg mesta, napravila je sjajnu atmosferu svojom energijom i dugogodišnjim hitovima.

foto: Dragan Kadić

Modna ikona

DOŠAO U GAĆAMA!

Raša Novaković izdominirao je svojim stajlingom.

Bubnjar benda Kilotona nije bio atrakcija samo zbog nove frizure i vezanog repića već i zbog kratkog pripijenog šorca koji je obukao. Mnogi su zanemeli kada su ga videli, a neki su dobacivali da mu dobro stoje bokserice, ali da je mogao da obuče barem šorc!

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ Foto: Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track