DADILJU PLAĆAJU 500 EVRA: Ana i Rasta unajmili pomoć oko ćerke Tare!
Foto: Marina Lopičić

NISU SAMI

DADILJU PLAĆAJU 500 EVRA: Ana i Rasta unajmili pomoć oko ćerke Tare!

Stars -

Pevačica i reper ipak su odlučili da potraže pomoć u podizanju bebe, pa su angažovali ženu koja taj posao radi već godinama

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta angažovali su dadilju koja će im pomoći u podizanju njihove nedavno rođene ćerke Tare.

Pevačica je svoje prvo dete na svet donela carskim rezom, što je donekle ograničava da se bebi posveti u potpunosti jer još imala bolove od operacije. Iz tog razloga Ana i Rasta su unajmili bebisiterku, koja će pevačici biti desna ruka dok njen muž bude zauzet nastupima.

- Rasta će u narednom periodu dosta putovati zbog posla, pa su zato Ana i on odlučili da pronađu dadilju, koja će im mnogo pomoći oko njihove ćerke Tare. Po preporuci prijatelja, angažovali su ženu koja već ima dugogodišnje iskustvo u tom poslu i vrlo brzo su se dogovorili s njom - kaže naš izvor i dodaje:

- Za početnu platu od 500 evra bebisiterka će imati obavezu da 12 sati šest dana nedeljno provodi s malenom Tarom. Već nekoliko dana dadilja pomaže Ani u svemu što treba za bebu i zasad to odlično funkcioniše. Ana i Rasta su presrećni što su postali roditelji i trude se da što više vremena provode sa svojom ćerkom. Tu su i bake, ali im je i bebisiterka neophodna. Beba treba od prvog dana da se navikava na dadilju, koja će je čuvati i kad se Ana vrati poslu - rekao je naš izvor blizak poznatom paru.

Kurir / I. E.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RASTA IZVEO ANU I TARU IZ PORODILIŠTA: Pevačica presrećna, a evo kako izgleda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track