(FOTO) KRVAV DOGAĐAJ IZ UŽICA OBELEŽIO JOJ JE KARIJERU: 10 godina od toga, nema je u javnosti ali i danas izgleda kao bomba!
Foto: Zorana Jevtić

BLISTA!

(FOTO) KRVAV DOGAĐAJ IZ UŽICA OBELEŽIO JOJ JE KARIJERU: 10 godina od toga, nema je u javnosti ali i danas izgleda kao bomba!

Stars -

Pevačica Ana Stanić poslednji album izdala je pre dve godine i od tada se sve manje pojavljuje u medijima. Međutim, ona se nije puno promenila, ali u svojim mislima i dalje nosi incident koji je preživela na jednom nastupu.

Naime, davne 2007. godine, na dočeku Nove godine, tokom svog koncerta na glavnom užičkog trgu, pevačica Ana Stanić pogođena je u glavu, najverovatnije, manjom pivskom flašom. Nekoliko minuta pred ponoć, pred sam kraj koncerta, neko iz publike je Stanićku pogodio pivskom flašom od 0,33 litra i zadao joj lakše povrede, nakon čega je ona prekinula koncert.

"Ana Stanić je zadobila povredu glave, odnosno rasekotinu na čelu, koja je sanirana sa tri kopče, nakon čega je otpuštena iz bolnice", rekla je tada Danijela Vasiljević, PR užičkog Zdravstvenog centra.

foto: Damir Dervišagić

Izražavajući žaljenje zbog ovog događaja, Branko Popović, užički reditelj, koji je bio zadužen za organizaciju programa javnog dočeka, naveo je da je Stanićka bila sjajno raspoložena i da je doprinela odličnoj atmosferi na koncertu, kojem je prisustvovalo nekoliko hiljda Užičana, ali da su slavlje pokvarili pijani i necivilizovani pojedinci.

"Sve se dogodilo veoma brzo i pri kraju koncerta. Ipak pouzdano ne znamo šta se dogodilo, jer su svetla bila prigušena, ali se sumnja da je Ana pogođena manjom pivskom flašom. Sve je prijavljeno policiji i oni su pokrenuli istragu", rekao je Popović, i dodao da se takvo nešto u Užicu nikada nije desilo.

foto: Dragana Udovičić

Danas, 10 godina nakon incidenta, iako se ne pojavljuje mnogo u javnosti, Ana Stanić izgleda fenomenalno:

(Kurir.rs/srbijadanas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ana Stanić: Zdrav ali i ukusan recept za brzu salatu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track