MLADEN OČAJAN POSLE RASKIDA: Šta će mi život bez Branke
Foto: Printscreen

NE MOŽE DA SE POMIRI SA TIM

MLADEN OČAJAN POSLE RASKIDA: Šta će mi život bez Branke

Stars -

Mladen Vuletić, učesnik "Parova", proživljava veoma težak period nakon što je raskinuo ljubavnu vezu sa nekada bivšom cimerkom Brankom Okukom.

Naime, iako je sve ličilo na to da će Mladen i Branka svoju vezu krunisati brakom, pre nekoliko dana rijaliti par je odlučio da stavi tačku na svoju romansu. Branka je potvrdila raskid i navela da joj je teško što više nisu zajedno.

"Mi smo bili najiskreniji par u vili što se tiče emocija. One nikada nisu bile sporne, već neke sporedne stvari. Problem je što je on previše dobar i valja svima osim sebi. Teško mi je, ali vreme će učiniti svoje", zaključila je Branka.

Mladen, s druge strane, mnogo više pati.

foto: Printscreen

"Branka je otišla iz naše kuće pre neki dan. Pokupila je kofere i otišla kod drugarice. Čujemo se mi stalno i pričamo i o nama i o pomirenju, ali jednostavno ne možemo da nađemo zajednički jezik. Neke sitnice i sa moje i sa njene strane dovele su do toga da se raziđemo. Mi se volimo i sve, ali nam jednostavno ne ide. Patim i mnogo mi je teško. Nismo se uopšte odvajali. To je najbolja žena koju sam imao", tužno kaže Mladen.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track