MILICA PAVLOVIĆ TAJNO PROSLAVILA ROĐENDAN: Zbog jednog detalja mnogi su ostali u šoku!
Foto: Vladimir Šporčić

IZNENAĐENJE ZA SVE

MILICA PAVLOVIĆ TAJNO PROSLAVILA ROĐENDAN: Zbog jednog detalja mnogi su ostali u šoku!

Stars -

Najpopularnija mlada pevačica na ovim prostorima Milica Pavlović proslavila je sinoć 26. rođendan u društvu svojih najbližih prijatelja.

Slavlje je održano u jednom luksuznom hotelu, a Milica se tom prilikom u potpunosti opustila i uživala društvu sebi bliskih ljudi.

Međutim, jedan detalj sa slavlja otkrio je koliko je sve protekle večeri bilo podređeno njoj samoj. U prijatnom ambijentu, dočekalo ju je iznenađenje. Ali, nije reč ni o torti, ni o skupocenim poklonima. Već o hrani.

foto: Damir Dervišagić

Sva jela su tokom večeri bila deo specijalnog menija nazvanog shodno njenim najvećim hitovima što je kod gostiju, kao i kod slavljenice izazvalo veliki, svom srećom, pozitivni šok.

Na trpezi našli "ćevapi from boginja", "govedina po paklenom planu", "dominacija prolećnim rolnicama", "senjoritin kiš sa slaninom i lukom".

Slavljenica je u društvu kolega Milana Mitrovića i Nikole Bokuna pevala nekoliko sati, a svi gosti su se zabavili na poseban način. Uz svoje hitove "Boginja", "Mogla sam" i "Operisan od ljubavi" i neke od numera folk dive Cece Ražnatović koje je sama pevala, Milica je od kolega tražila i numeru "Donesi divlje mirise", očigledno iz samo njoj znanih razloga.

foto: Printskrin Instagram

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

MILICA PAVLOVIĆ POMUTILA RAZUM MUŠKARCIMA: Seksi senjorita objavila video i pokazala previše

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja