IMAM SEKS TRI PUTA DNEVNO: Mrka ne mari za zabranu lekara!
Foto: Damir Dervišagić

POTENTAN

IMAM SEKS TRI PUTA DNEVNO: Mrka ne mari za zabranu lekara!

Stars -

JEDAN JE ŽIVOT Ne obazirem se ni na šta, zdrav sam kao dren! Molim vas, stavite mi lepu sliku, kaže Bekutin dečko, kome je kardiolog savetovao da se zbog aritmije smiri u krevetu

Milutin Mrkonjić (74) ne mari za zabranu kardiologa, koji mu je naredio da batali seks zbog aritmije. Političar se za Kurir pohvalio da ljubav vodi i više puta dnevno!

Dugogodišnji dečko pevačice Ane Bekute (57) ljubavni život ne može da zamisli bez seksa. Za razliku od mnogo mlađih muškaraca, Mrka je na tom polju veoma aktivan. Nakon što smo juče otkrili šta mu je doktor savetovao na poslednjem pregledu, pozvali smo vremešnog socijalistu.

- Mogu vam reći da to nema veze s vezom. Ne obazirem se ni na šta. Vodim ljubav tri puta dnevno jer sam zdrav kao dren i jak sam! Eto, to je sve što imam da vam kažem na tu temu i slobodno tako napišite. Mrka ima seks nekoliko puta na dan. I molim vas, stavite mi neku lepu sliku - ljubazno nam je rekao Mrkonjić.

Podsetimo, Kurir je juče pisao da je Milutinu kardiolog poručio da zbog aritmije ne sme da se zamara, kao i da ne sme da koristi stimulanse za seksualne aktivnosti, ali je političar pronašao rešenje - pije čaj od lekovitih biljaka koje utiču na muškost. Bekuta se nedavno oglasila povodom Milutinovog zdravstvenog stanja i poručila da je njen partner sasvim dobro.

- Milutin je kao čigra. Po sopstvenoj želji je oslabio 20 kilograma. Nikad nije izgledao mršavije. On je sam to hteo jer su ga bolele noge, pa je odlučio da smrša - rekla je pevačica.

Jelena Stuparušić

Otkrili intimu

UPRAVO LJUBAV VODILI!

Gasim plavo svetlo, vraćam stvari sve na mesto tamo, tamo gde smo... upravo, upravo ljubav vodili, zadnji put ćutali i govorili - pevala je prošle godine Bekuta u bademantilu u kupatilu uz pomoć dečka Milutina! Pevačica i političar šokirali su javnost otkrivanjem intime, a razlog njihovog neuobičajenog ponašanja jeste odgovor na izazov Jelene Karleuše, čiju je pesmu „Upravo ostavljena“ Ana otpevala u toaletu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Natašu Mićić foto-reporter Kurira ulovio dok se sunčala i brčkala na bazenu jednog hotela na Zlatiboru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track