GLUMICA TRUDNA SA VUKOM KOSTIĆEM: Katarina u bolnici održava trudnoću!
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

SAZNAJEMO

GLUMICA TRUDNA SA VUKOM KOSTIĆEM: Katarina u bolnici održava trudnoću!

Stars -

Nove epizode „Ubica mog oca“ doneće još zapleta i misterioznih ubistava, ali i ljubavnih trzavica između dvoje glavnih likova koji očekuju bebu

Lik Katarine Radivojević u novim epizodama „Ubice mog oca“ neće biti u prvom planu zbog toga što mora da leži u bolnici i održava trudnoću, otkriva Kurir.

Hit serija, koja je u prvih deset nastavaka oborila sve rekorde gledanosti, tek će imati još novih zapleta i misterioznih ubistava, ali i ljubavnih trzavica između glavnih likova.

Problemi

Kako smo saznali, u drugoj sezoni, koja se uveliko snima, javni tužilac Marija Radenković, koju glumi Katarina, neće biti u centru pažnje kao u premijernoj sezoni, u kojoj je imala strasnu romansu sa inspektorom Jakovljevićem (Vuk Kostić), s kojim je ostala trudna. U novim epizodama Marija ima visokorizičnu trudnoću!

- Posle saznanja da će dobiti dete sa ženom s kojom se povremeno viđao, inspektor Aleksandar Jakovljević ima još jednu brigu nad glavom. On i dalje nije sasvim načisto s tim da li je spreman da bude otac, preispituje se da li uopšte voli Mariju, a ona je sve vreme u bolnici. Tu će ključnu ulogu odigrati Elizabeta Đorevska (Aleksandrova majka Olja), koja će pokušati da ga ubedi da prizna dete iz vanbračne veze - kaže naš izvor koji je dobro upućen u snimanje „Ubica“.

Uzbudljivo

Sudbina Aleksandrove i Marijine babe po svoj prilici neće biti poznata do kraja sezone, ukoliko se producenti ne predomisle u poslednjem trenutku.

- Zasad je u planu da se Katarinin lik pojavljuje samo kad se snimaju scene u bolnici, kad joj Vuk dolazi u posete. Ko zna šta će producentima sve još pasti na um. Ono što je jedino sigurno jeste da gledaoce očekuju još uzbudljivije i neizvesnije epizode, zbog čega je ova serija na neki način i postala ultrapopularna - zaključio je sagovornik Kurira.

foto: Reuters

Ljubav

ZBOG BENISIJA IŠLA U AMERIKU?

Katarina Radivojević (38) bila je u vezi sa oskarovcem Benisijem del Torom (50)!

Glumica je priznala da se pre sedam godina preselila u Ameriku prvenstveno zbog ljubavi koja nije uspela, jer on nije želeo porodicu!

- U pitanju je bila velika ljubav s moje strane, a ja u ljubavi uvek dajem sve od sebe. Ono o čemu maštam i danas jeste da imam normalnu, zdravu, zaokruženu porodicu. Ne želim odnos s kompromisima. Znala sam šta hoću u tom trenutku i htela sam kompletnu priču, sve ili ništa. Kad sam shvatila da je to nemoguće, nastavila sam dalje - izjavila je glumica za Gloriju.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić, Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Otkrivamo vam uzbudljive detalje sa snimanja nove sezone serije Ubice mog oca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track