GOGA U PANICI ZBOG SILIKONA: Pevačici ugroženo zdravlje!
Foto: Dragan Kadić

GOGA U PANICI ZBOG SILIKONA: Pevačici ugroženo zdravlje!

Stars -

Folkerka, po savetu kiropraktičara, mora hitno na operaciju da se oslobodi implantata jer trpi jake bolove u kičmi

Goga Sekulić pod hitno mora da izvadi silikonske implantate iz grudi jer joj je zbog njih ugroženo zdravlje. Pevačica trpi velike bolove u kičmi, koji su postali nepodnošljivi otkako je smršala. Po savetu svog kiropraktičara, mora što pre da se oslobodi „tereta“ iz poprsja, saznaje Kurir Stars.

- Sekulićeva je povećala grudi još pre 12 godina i dosad nije imala problema. Međutim, poslednjih meseci su počeli jaki bolovi u kičmi, zbog kojih redovno ide na masažu. One joj pomažu, ali ne u potpunosti. Na kraju se obratila doktoru u Cirihu, koji ju je prvo iskritikovao što nije otišla da reši taj problem još pre godinu i po, kada se isto tako osećala. Ovog puta se neće izvući i moraće na operaciju - kaže naš izvor i dodaje da će folkerka morati za dva broja da smanji grudi.

foto: Dragan Kadić

- Sa petice će otići na jaku trojku. To je sasvim dovoljno za njenu visinu i građu. Sekulićeva se složila s tim, pa će ovih dana zakazati operaciju na jednoj klinici u Cirihu, gde radi njena sestra - kaže Gogina prijateljica.

Pevačica je i pre godinu dana, kada je drastično smršala, imala problema sa silikonima. Prvo je zakazala intervenciju, a potom otkazala jer su joj iznenada prestali bolovi i smatrala je da joj operacija nije potrebna. Pozvali smo Gogu za komentar, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Išla na remont u Majami

Goga Sekulić je uradila remont grudi u Majamiju pre dve i po godine, kad je kumovala prijateljici na venčanju. Posle svadbe, pevačica je po preporuci posetila jednu privatnu kliniku i nekoliko dana kasnije otišla je pod nož. Nije menjala veličinu, već samo oblik.

Marija Dejanović/Foto: Dragan Kadić

foto: Stars

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track