ZABLISTALA JE U SERIJI BUDVA NA PJENU OD MORA: Danas živi u Kaliforniji, promenila je posao i izgleda ovako!
Foto: Printscreen

BILA JE LJUBAVNICA SAVE BAČIĆA

ZABLISTALA JE U SERIJI BUDVA NA PJENU OD MORA: Danas živi u Kaliforniji, promenila je posao i izgleda ovako!

Stars -

Imala je veoma zapaženu ulogu u seriji "Budva na pjenu od mora". Nema onog gledaoca ovog ostvarenja koji nije primetio po mnogo čemu specifičnu lepotu popularne glumice Leone Paraminski.

Nakon uspeha u toj seriji i uloge Mile Kovač, ova hrvatska umetnica je spakovala kofere i sa suprugom se odselila za Ameriku. Tamo žive već dve godine i ne krije da uživa na novom podneblju.

#LA fun? husband's support ... #auditions #love

A post shared by Leona Paraminski ☘California☘ (@leonaparaminski) on

"Život je uvek onakav kakvog ga sami napravite bez obzira gde živite. Uvek imamo osećaj da je negde bolje, da je komšijska trava zelenija, a nije bolje, drugačije je. Sve zapravo zavisi šta vama u tom trenutku odgovara i šta vam je potrebno. Nama za sada odgovara. Hteli smo promenu", izjavila je svojevremo Leona.

Ona sa suprugom živi u Santa Barbari, a za to mesto kaže:

"Santa Barbara ima strašno puno kulturnih događanja pa idemo u bioskop, koncerte, muzeje. Ponekad vikend provedemo samo odlaskom na plažu, odmarajući. Svaki dan je drugačiji, još nisam upala u svakodnevnicu".

Inače, ovih dana Leona počinje da predaje glumu studentima u Santa Barbari.

Thank you! @journal.hr It was my pleasure! #journal#homecoming #streetwalk #actress #interview #photoshoot#leonaparaminski#croatia

A post shared by Leona Paraminski ☘California☘ (@leonaparaminski) on

"Kontaktirao me je profesor kojeg poznajem, koji je predavao na fakultetu isti predmet za koji je otvorena profesorska pozicija. Zaintrigirala me ponuda i odlučila sam da apliciram za posao, iako se nisam previše nadala. Prikupila sam sve dokumente, predala ih na fakultet, a do odluke je trebalo čekati skoro tri meseca. I sada sam profesorka", rekla je Leona.

(Kurir.rs/Večernji list, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ljubav je nastavila da tinja i kada su se kamere ugasile: 5 poznatih parova koju su romansu započeli na filmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track