(PAPARACO) PRIPITA PADALA PO ULICI: Katarina odrala kolena na kaldrmi!
Foto: Kurir

Hit paparaco

(PAPARACO) PRIPITA PADALA PO ULICI: Katarina odrala kolena na kaldrmi!

Stars -

Grujićeva se po izlasku iz kafane, gde je nazdravljala alkoholom, dva puta saplela dok je kuckala poruke na telefonu

Katarina Grujić tek što se vratila iz Crne Gore, a odmah se namontirala i zapucala u kafanu. Ona je u restoran u Skadarliji došla prva, a izašla poslednja.

foto: Kurir

Da je bila najveseliji gost u kafani, svedoče njeni snimci koje je konstantno kačila na Instagram. Tamburaši su joj satima svirali na uvce i ispunjavali muzičke želje, a konobari su obigravali oko njenog stola i točili vino. Malo pomalo, čaša po čaša i folkerka se opila. Uživala je kao pravi boem. Pevala je, dizala ruke i lupala šakom o sto. U kafani se dobro držala, ali kad je izašla napolje, zahvaljujući ispijenom vinu, mogla je da završi s povredom. Dok je kuckala poruke na telefonu, u jednom trenutku se saplela i pala. Torbica i telefon su joj ispali iz ruku dok je ona letela kaldrmom.

- Jao! Je*em ti život - opsovala je pripita Kaća.

foto: Kurir

Pevačica se nije mnogo udarila, samo je očešala kolena. Ali njenim pehovima tu nije bio kraj. Dok je išla prema taksiju, ponovo je zapela i opet tresnula o asfalt. Ustala je, očistila se i psovala samu sebe. Da se neće opet srušiti, bilo je izvesno tek kad je ušla u taksi.

Kurir / M. DEJANOVIĆ

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KATARINA GRUJIĆ NAPRAVILA LUDU ŽURKU ZA SLAVU: Kitili se EVRIMA, a njen dečko se i SKINUO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track