PRIJA UMESTO VIKI U ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša srećna jer ima novu žrtvu
Foto: Dragan Kadić

Haos u najavi

PRIJA UMESTO VIKI U ZVEZDAMA GRANDA: Karleuša srećna jer ima novu žrtvu

Stars -

Saša Popović planira da Prijovićevu dovede u žiri umesto Miljkovićeve, jer bi s njom imao predstavnika mlađe publike koja najviše i gleda popularni šou

Saša Popović rešio je da napravi neočekivanu izmenu članova žirija u sledećoj sezoni „Zvezda Granda“. Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, umesto Viki Miljković, takmičare će ocenjivati Aleksandra Prijović.

Odmah se setio

- Viki je najavila Saši da će zbog američke turneje, na koju uskoro odlazi, biti odsutna i samim tim neće moći da snima prve emisije najgledanijeg muzičkog takmičenja. Pošto su joj nastupi odavno ugovoreni, pevačica ne može i ne želi da ih otkaže. Popović je rekao da nema problema i nagovestio joj da mu se obavezno javi kada se vrati u Beograd kako bi napravili plan za buduću saradnju - otkriva naš izvor i dodaje da je direktor „Grand produkcije“ odmah smislio koga će smestiti u Violetinu stolicu.

- Razmatrajući ko bi se od pevača uklopio sa ostalim članovima žirija, koji će opet sačinjavati Snežana Ðurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, poslovnom magu je Aleksandra Prijović prva pala na pamet iz više razloga. Ne samo da je trenutno najaktuelnija na estradi već bi s njom napravio spoj svih generacija! Priju sluša i voli mlađa publika, koja je i ciljna grupa popularnog šoua. Na sve to, ona lepo izgleda, fino komunicira, muzikalna je i ima hitove. Na neki način može da parira starijim kolegama. Saša se još uvek nije čuo s devojkom svog kuma Filipa Živojinovića, ali se posavetovao s najbližim saradnicima i saopštio im svoju ideju - kaže naš izvor iz grandiozne produkcije.

Jelena Karleuša načula je da će Popović ubaciti Prijovićku u žiri i već zadovoljno trlja ruke.

Čeka se septembar

- Jelena Karleuša će imati novu žrtvu, jer se s Viki već ispucala, a i pomirile su se na kraju prošle sezone. Prijovićka joj je bila slatka, ali joj se zimus zamerila kad je na Instagramu objavila fotografiju sa Cecom Ražnatović - tvrdi sagovornik Kurir Starsa.

Aleksandra Prijović tvrdi da nije upućena u novonastalu situaciju.

- Ne znam ništa o tome, zaista - kratko je odgovorila Brenina i Bobina snajka.

Viki je, u neku ruku, potvrdila naša saznanja.

- Idem na američku turneju i biću zauzeta u septembru. Videćemo šta će biti i kako ćemo uspeti da se dogovorimo Popović i ja - rekla je folkerka.

Marija Šerifović postavila uslov

POPOVIĆU, DAJ PARE I BIĆU U ŽIRIJU!

foto: Dragan Kadić

Marija Šerifović jedva čeka da počne nova sezona „Zvezda Granda“. Ona je nedavno u intervjuu za Kurir otkrila da do sada nikada nije naplatila svoje učešće u emisiji, što ne znači da neće.

- Nikada u životu ništa nisam radila za džabe, osim projekata za koje smatram da su na ovaj ili onaj način dobri po bilo koga, što opet ne znači da nisam na platnom spisku takmičenja. Da li ćemo se družiti, verujem da hoćemo, ali pričaćemo na tu temu kasnije u septembru. Što se tiče plaćanja, tu vam ne mogu nikako pomoći, to je ipak stvar dogovora čelnika „Grand produkcije“ i mene - rekla je pevačica Marija Šerifović.

Marija Dejanović

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track